Valencia a Wolvesról

Antonio Valencia arra számít, hogy a Vörös Ördögöknek meggyűlik majd a baja a Wolverhampton Wanderersszel szombaton délután.


A friss feljutó együttes eddigi szezonbeli fejlődését nyomon követve a 33 éves játékos úgy érzi, Nuno Espirito Santo fiainak nem kell majd a kieséstől tartaniuk.

 

"Igen, három vagy négy meccsét is láttam idén a Wolvesnak" - kezdte Antonio a hét elején a MUTV-nek.

 

"Nagyon jól játszanak. Rengeteg támadó szellemiségű játékosuk van, emellett pedig jól szervezettek is, úgyhogy kemény mérkőzés lesz, de mi fogunk otthon játszani a saját közönségünk előtt, úgyhogy ugyanolyan karakterrel kell majd játszanunk, mint tettük azt az elmúlt hetek során."

 

"Nem gondolom, hogy ők lennének majd az a csapat, akiknek kiesési gondjaik lesznek."

 

A United 18 nap alatt lejátszott három idegenbeli mérkőzést követően térhet ma vissza az Old Traffordra. Ezzel szemben a következő három összecsapásra mindössze 8 nap alatt kerül majd sor - a Wolves vendégül látása után kedden érkezik majd a Derby County is a Ligakupában, majd jövő hétvégén délnek veszik az irányt és a West Ham United ellen mérettetik majd meg magukat a London Stadiumban.

 

"Ez jó dolog, mivel tudjuk, hogy nagy kerettel rendelkezünk" - tette hozzá Valencia, aki a Young Boys elleni hétközi Bajnokok Ligája mérkőzést a svájciak műfüves pályája miatt, térdeinek állapota okán elővigyázatosságból hagyta ki.

 

"Rengeteg olyan játékosunk van, aki megakarja mutatni a menedzsernek, hogy milyen jó edzésmunkát végez hét közben és játszani akar. Ez jó, mert egészséges versenyhelyzetet generál mindannyiunk között."

 

"Reméljük, hogy bárki is kapjon lehetőséget, képes lesz a lehető legjobb teljesítményt nyújtani a csapat érdekében."

 

 

A United eddigi összes szeptemberben lejátszott mérkőzését megnyerte, amely megfelelő válasznak tekinthető a Tottenham Hotspurtől augusztus 27-én, hazai pályán elszenvedett vereségre.

 

"Igen, volt két vereségünk a szezon korai szakaszában, de a csapat jól játszott, megpróbáltunk minél több gólt szerezni, magasan letámadni és minél több játékossal a támadásokat építeni. Ezután volt két jó eredményünk idegenben a Premier Leagueben kemény ellenfelek ellen, ahol szintén nagyot harcoltunk és sok játékossal támadtunk."

 

Valencia úgy érzi, különösen Romelu Lukaku profitált abból, hogy több támogatást kap a támadó szekcióban, amelyet jól példáz a Burnley elleni duplája, illetve a Watford ellen szerzett gólja is.

 

"Lukaku körül most sokkal több társ tud segíteni, ez pedig boldoggá teszi őt."

 

"Gólokat szerez, boldog, ez pedig hosszan folytatódhat még."

 

Valencia magát is "boldognak" nevezte, miután hamarosan már egy évtizede lesz, hogy először átléphette az Old Trafford küszöbét a United játékosaként.

 

Az ecuadori védő, aki 2009 nyarán még szélsőként érkezett a Wigan Athletictől, azóta minden sorozatot figyelembe véve több mint 300 mérkőzésen ölthette magára a klub vörös mezét, amelyeken 24 gólt szerzett.

 

"Hálás vagyok, hogy majdnem 10 éve a Unitednél játszhatok."

 

"Az évek csak úgy repültek, de boldog vagyok amiatt, ahogyan a dolgaim alakultak itt."

 

"A pozitív dolgokra, a csodálatos pillanatokra és a trófeákra emlékszem vissza legszívesebben és remélem, hogy még további szezonokon keresztül játszhatok majd itt - nagyon boldog vagyok Manchesterben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!