Jose korai csapathírei a Derby meccs előtt

Jose Mourinho már Ander Herrerára is számíthat majd a Manchester United Carabao Ligakupa-meccsén, miután a spanyol középpályás felépült bokasérüléséből, így könnyen akár a kezdőben is találhatja majd magát kedd este a kupa 3. körében.


A baszk játékos még a szeptember elején 2-0-ra megnyert, Burnley elleni bajnokin sérült meg és azóta volt kényszerpihenőn, de visszatérésével így megnövelte Jose Mourinho választási lehetőségeit a Frank Lampard által irányított Championship csapat ellen.

 

Nemanja Matic szintén újra bevethető azt követően, hogy a Wolverhampton elleni döntetlent kihagyni kényszerült eltiltása miatt, viszont Marcus Rashford hárommeccses eltiltásából még mindig vissza van egy, így ő biztosan nem léphet pályára.

 

A szószátyár középpályás a Derby ellen ismét robotolhat a középpályán

 

„Ander készen áll” – mondta Mourinho az MUTV-nek hétfőn.

 

„Marcos Rojo az egyetlen játékos, aki sérülés miatt nem bevethető, Marcus Rashfordnak pedig még van egy meccses eltiltása.”

 

Mourinho még a Wolves elleni meccs előtt megerősítette, hogy Diogo Dalot szerepet kap majd a Kosok ellen, amit sokan kíváncsian várhatnak első meccsen nyújtott biztató teljesítménye láttán a Young Boys ellen.

 

Ez lehet a 19 éves tehetség harmadik meccse az Old Traffordon, hiszen korábban két ízben is pályára lépett már az U23-asoknál térdsérüléséből való lábadozásának ideje alatt, ami kissé késleltette bemutatkozását a felnőtteknél.

 

„Játszott már ott, de egy üres stadionban” – folytatta Jose. „Játszott az U23-as csapatban, most pedig az első csapatban fog.”

 

„Nyilvánvalóan az embereknek tetszett, amit láttak tőle a Young Boys elleni meccsen. Ez egy angol sorozat, az angol kupák sava-borsával, ami úgy gondolom, jót fog tenni neki és a fejlődésének. Az ő érdekét szolgálja majd, hogy amilyen hamar csak lehet, készen álljon a legmagasabb szintre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!