Mourinho nem pihen

Mourinho nem fog lazítani a szünetben, személyesen fog játékosokat megfigyelni.


José Mourinhónak lehet, hogy pihennie kéne a válogatott szünet alatt, és arra kellene koncentrálnia, hogy levezesse a sok stresszt, ami egyértelműen megviseli, de nem, ő inkább elutazik, hogy megnézze a csütörtök esti Montenegró - Szerbia mérkőzést.

 

A Telegraf szerint a United menedzsere személyesen fogja megfigyelni a Fiorentina középhátvédjét, Nikola Milenkovic-et, természetesen annak érdekében, hogy kiderítsék, érdemes lenne-e leigazolni a 20 éves szerb tehetséget.

 

 

Ez egyelőre csak spekulációnak tűnik, az viszont nem elhanyagolható tény, hogy Mourinho a közelmúltban már háromszor is megjelent a szerb válogatott mérkőzésein. A portugál edző minden alkalommal elmondta, hogy nem a potenciális igazolások miatt, hanem teljesen más okból látogat ki a meccsekre, ezt viszont természetesen senki sem hiszi el.

 

Amikor Mourinho 2017 elején megjelent Horvátországban, elkezdődött az Ivan Perisic-féle pletykaáradat, amint később kiderült, nem véletlenül.

 

A "kirándulás" következtében azon sem kell meglepődni, ha majd a 23 éves Sergej Milinković-Savic-ot is újra szóba hozzák a Uniteddel, főleg annak a fényében, hogy sokak szerint Mourinho még akkor is a United menedzsere lesz, amikor Paul Pogba már újra elhagyta a manchesteri klubot.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!