Hatvanmilliós ajánlat egy szerb védőért

Olaszországban úgy tudják, hogy a Manchester United egy hatvanmillió eurós ajánlatot tett Nikola Milenkovic-ért.


A La Nazione - egy helyi lap Fiorentinából -  azt állította a szombati számában, hogy a United egy 60 millió eurós ajánlatot tett a Violák középhátvédjéért, Nikola Milenkovic-ért.

 

Az ajánlatot az elmúlt napokban tette le a United az asztalra.

 

A hírek szerint, miután Mourinho megnézte a csütörtöki Montenegró - Szerbia mérkőzést, annyira "meg volt győződve", hogy le kell igazolniuk a 21 éves védőt, hogy azt üzente a United vezetőségének, azonnal tegyék meg az első lépéseket, amint visszatért Angliába.

 

A La Nazione szerint a következők történtek. Mivel a Manchester United már januárban megvenné Milenkovic-ot, felvették a játékos ügynökével a kapcsolatot. Az ügynök zöld utat adott a manchesteri klubnak, akik ezt követően habozás nélkül értesítették a Fiorentina vezetőségét a szándékukról.

 

 

Az olasz lap szerint a játékos ügynöke - természetesen a United jóváhagyásával - benyújtott egy 60 milliós ajánlatot Milenkovic januári átigazolásáért.

 

A Liliomok azonnal elutasították az ajánlatot, azt viszont nem tudni, hogy pontosan miért. A jelentések szerint vagy azért, mert nem támogatják, hogy bárkit is eladjanak a szezon közepén, vagy azért, mert úgy gondolják, hogy nyáron majd nagyobbat kaszálhatnak.

 

A Manchester United "hajlandó jobb ajánlattal és meggyőzőbb érvekkel visszatérni".

 

Nikola Milenkovic egy 21 éves, jobblábas középhátvéd, akinek a jelenlegi szerződése 2022 júniusáig köti az olasz klubhoz.
 


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!