Lukaku a Serie A-ba vágyik

Romelu Lukaku elismerte, szívesen elhagyná a Manchester Unitedet azért, hogy Olaszországban játszhasson és szerinte a Serie A-aranyérmes Juventusnál "nagyszerű projekt" formálódik.


A belga csatár a Vörös Ördögök szezonbeli 11 tétmérkőzéséből 10 alkalommal kezdő volt, amelyek során eddig négy gólt szerzett, hazája színeiben pedig már 45 találatnál jár, miután pénteken a Svájc ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen duplázni tudott a belga válogatottban.

 

A 25 éves játékos jelenleg érvényes szerződése 2022-ig szól az Old Traffordon, miután tavaly nyáron öt éves megállapodást kötött a klubbal - amelyben egy év hosszabbítási opció is benne van - az Evertontól való átigazolása után.

 

Azonban amikor arról kérdezték, hogy nyitott lenne-e egy Olaszországba igazolásra, a Gazzetta dello Sportnak így felelt:

"Miért ne? Remélem meg is valósul."

 

 

Lukaku emellett Európa egyik legkiemelkedőbb csapatának nevezte a Juventust, akiket nemsokára a United vendégül is lát a Bajnokok Ligája csoportkörében, majd novemberben ők látogatnak majd Torinóba.

 

"A Juvénél nagyszerű projekt formálódik már nagyon régóta. Minden évben nagy erőfeszítéseket tesznek és egyre erősödnek."

 

"Minden kétséget kizárólag a Juve egyike Európa 2-3 legjobb csapatának. Nagyszerű edző ül a kispadjukon, és egészen kimagasló képességű játékosaik vannak minden egyes csapatrészben."

 

"Közülük is kiemelkedik Cristiano Ronaldo, de a többiekre is oda kell figyelni. Paulo Dybala már most lenyűgöző és csak még erősebb lesz, de kedvelem Douglas Costa játékát is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!