Pereira véleménye Mourinho helyzetéről

A Manchester United középpályását Mourinho helyzetéről kérdezték.


Andreas Pereira az UOL-nak adott egy interjút a héten, amiben meglepően őszintén, és nyíltan beszélt José Mourinhóról.

 

Pereira, aki most nem került be a brazil válogatott keretébe, a csöndes, manchesteri életéről kezdett el beszélni.

 

"Imádom a várost, de többnyire otthon maradok, mert az időjárás nem túl jó. Sokat esik, fúj a szél, úgyhogy jobb otthon maradni. Nem egyszerű a helyzet, mert rengeteg United és City szurkoló van a városban" - mondta Pereira.

 

"Egyszer a városban parkoltam, és amikor észrevették, hogy egy United játékosról van szó, megkarcolták a kocsimat. Az emberek többnyire nyugodtak, de ilyen dolgok előfordulnak. Nem túl gyakori, és egyben különleges is, hogy két nagy klub ilyen közel van egymáshoz (helyileg)."

 

Amikor arról kérdezték, hogy valóban rossz-e a viszony a United játékosai és Mourinho között, Andreas Pereira habozás nélkül megcáfolta ezeket az állításokat, sőt, azt állítja, hogy a klubon belül nem érzik úgy, hogy a portugál menedzsert kirúgnák a közeljövőben.

 

 

"Jó és nyugodt kapcsolatunk van Mourinhóval. Személy szerint nekem is jó a kapcsolatom vele, és a játékosokkal is. Nem érezzük a kívülről ránk nehezedő nyomást. Mindenki azt mondja, hogy ki fogják rúgni. Mi nem így gondoljuk."

 

"Nem követem az angol médiát a telefonomon, ezért nem tudják befolyásolni a gondolataimat. Ő a menedzserünk, ezért mindent megteszünk érte, és magunkért is a pályán. Mindenki nyugodt, koncentrált, és boldog."

 

Pereira arról a videóról is beszélt, amit Paul Pogba töltött fel az Instagramra azon az estén, amikor a Unitedet a Derby County ejtette ki a Ligakupából. Megerősítette, hogy José Mourinho kérdőre vonta a francia válogatott játékost, és ragaszkodott hozzá, hogy soha nem lenne tiszteletlen a menedzserrel szemben.

 

"Pogba még a meccs vége előtt töltötte fel a videót, amin én, és Luke Shaw is nevetünk. Amikor a videó készült, még 1-0-ra vezettünk. Utána sajnos kikaptunk, és sokan azt állították, hogy Pogba ezután tette nyilvánossá a videót, de ez nem igaz."

 

"Mourinho is azt hitte, hogy Pogba később osztotta meg a felvételt, és megkérdezte, hogy mi volt rá az oka. Ez nagy port kavart, de én nem vettem részt ebben. Mourinho azt mondta nekem, hogy: 'Nem szeretném ha távoznál'. Ő adta meg nekem az esélyt. Saját magamat lőném lábon, ha bármi rosszat mondanék arról, aki lehetőséget adott nekem a klubnál, és még mindig, továbbra is lehetőséget ad."


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!