Mourinho friss hírekkel szolgált

Jose Mourinho szerint minden bevethető játékos ott lesz a Chelsea elleni rangadón, beleértve Ander Herrerát is.


A Vörös Ördögök első mérkőzése a második válogatott szünetet követően a Chelsea elleni összecsapás lesz holnap, nem sokkal ebéd után.

 

Öt játékos - Diogo Dalot, Marouane Fellaini, Nemanja Matic, Scott McTominay és Luke Shaw - a szünet alatt sérült meg, míg Jesse Lingard, Herrera és Marcos Rojo a közelmúlt találkozóit hagyta ki.

 

A mai sajtótájékoztatója előtt az MUTV munkatársának, Mark Sullivannek Mourinho elárulta, bokasérülése után Herrera visszatér a londoniak elleni meccsen.

 

"A csapat jelenleg úgy áll, hogy aki bevethető, az a keretben is lesz" - mondta a portugál. "Kicsit mindenből kijutott a szünet során. Akik itt maradtak, azokkal itt dolgoztunk, valamint - ahogy tudod is - Szerbiába utaztam egy mérkőzés miatt."

 

"Aztán visszajöttünk és vártuk a srácokat, hogy visszatérjenek a nemzeti csapatoktól. Egyesek jó kondiban tértek vissza, melyhez jó eredmény miatti boldogság is párosult. Mások sérülésekkel jöttek vissza, olyanokkal, melyeket tudtunk, mikor történtek meg és a nemzeti csapatok rendesek voltak, amiért visszaküldték ezeket a játékosokat hozzánk."

 

"De volt meglepődés is, mert nem is tudtuk, hogy sérülten tértek vissza, ráadásul fontos sérülésekkel jöttek."

 

 

Amikor arról kérdezték Mourinhót, hogy visszatérhetnek-e azok a játékosok, akik kihagyták a Newcastle elleni, 3-2-re megnyert, legutóbbi bajnokit, a menedzser így felelt: "Azok a játékosok mindenképp, akik erőfeszítéseket tesznek azért, hogy bevethetőek lesznek, mint Herrera. Két napot edzett, de abban a helyzetben, amiben vagyunk, ez egy lépést jelent előre, ő pedig készen áll arra, hogy segítsen."

 

 

Mi a helyzet a Chelsea-vel?

 

A hírek szerint Maurizio Sarrinak is van néhány sérültje. A walesi válogatott Ethan Ampadu térdszalagja sérült, míg Callum Hudson-Odoi és Ross Barkley is kisebb problémákkal küzd.

 

Ágyéksérülés miatt Antonio Rüdiger játéka is kérdéses, aki ráadásul a hollandok és a franciák elleni mérkőzésen sem tudott játszani a német válogatottban. Sarri azonban bízik abban, hogy a védő, valamint a középpályás Mateo Kovacic is bevethető lesz, hiszen mindketten jobban tudtak dolgozni az elmúlt napok során. 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!