Mourinho: Száz százalékig United

Jose Mourinho elmondta, ha csapata holnap elhozza a három pontot a Stamford Bridge-ről, akkor sem fog komoly érzelmekkel ünnepelni, még ha most 100%-osan is a Manchester United tagja.


Ismét korábbi klubja ellen küldheti ki csapatát a portugál, aki elárulta, ugyanúgy fogja kezelni ezt a mérkőzést, mint a többit, függetlenül attól, milyen személyes történelme van a Kékekkel.

 

Kulcsfontosságú találkozó lesz ez a manchesteriek számára azután, hogy legutóbb a Newcastle ellen 0-2-ről fordítottak és nyertek a Vörös Ördögök, majd jött a válogatott szünet. A szombati ellenfél jelenleg 7 ponttal szerzett többet, mint az MU és ugyanannyi pontja van, mint a Liverpoolnak vagy a listavezető Man City-nek.

 

"Számomra ez egy újabb meccs" - mondta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján.

 

 

"Ünnepelnék úgy, mint egy őrült amikor csapatom gólt szerez a Stamford Bridge-en, vagy nyer ott? Nem hiszem."

 

"Úgy gondolom, mindig próbáltam kontrollálni magam, tisztelni a stadiont és a szurkolókat, akik az én drukkereim voltak és az én stadionom évekig. Úgyhogy azt hiszem, mindig tudni fogom, hol vagyok, melyik stadionban vagyok épp, melyik tábor van a lelátókon, de ennyi. Ettől eltekintve ez csak egy újabb meccs. Olyan találkozó, ahol jól akarom tenni a dolgom a játékosokért, a szurkolókért és a csapatért - ezt akarom."

 

"100 százalékig a Manchester United leszek holnap, és a stadion, valamint a szurkolók - akik korábban az én szurkolóim voltak - iránti tiszteleten felül nincs helye másnak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!