Lindelöf: Nem érdemeltünk vereséget

Victor Lindelöf dicsérte a Manchester United második félidőben nyújtott teljesítményét a Juventus ellen - José Mourinho pedig a svéd játékos teljesítményéről beszélt elismerően.


A BT Sportnak a mérkőzés után nyilatkozva a svéd bekk elégedettségének adott hangot azt illetően, ahogyan a csapat reagált a második félidőben, az akkor mutatott fejlődésük pedig szerinte olyan, amelyre építhetnek, kezdve a hétvégi Everton elleni bajnokival.

 

"Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, akik nagyon jó játékosokkal rendelkeznek és igen, kemény mérkőzés volt ez, de szerintem többet érdemeltünk volna, mint a vereség" - kezdte Lindelöf.

 

"Szerintem nagyon jól játszottunk az utóbbi mérkőzéseken a második félidőben. Nem tudom miért van ez így, de el kell kezdenünk a kezdő sípszótól ugyanígy teljesítenünk, úgyhogy ezen dolgoznunk kell."

 

A Vörös Ördögök a 17. percben kerültek hátrányba, amikor Paulo Dybala kihasználta, hogy egy megpattanó beadást követően a kapuhoz közel elé került a labda. A szünetet követően közel jártak az egyenlítéshez, ám Paul Pogba kapufán csattanó lövése után Wojciech Szczęsny fejéről szögletre pattant csak a labda.

 

"Szerintem a második félidőben nyújtott játékunkat bátran magunkkal vihetjük a folytatásra, és még csiszolgathatjuk" - folytatta Lindelöf.

 

"Tudjuk, hogy a Juventus egy nagyszerű csapat, de mi is azok vagyunk, ha nálunk van a labda, úgyhogy szerintem a második félidőt és az ott látott játékot kell alapul vennünk és a lehető legtöbbször megismételnünk."

 

 

Mindeközben José Mourinho elismerő szavakkal illette Lindelöf és belső védőtársa, Chris Smalling teljesítményét is, amikor a média kérdéseire válaszolt. A United védelmének ugyanis Európa egyik legrettegettebb támadóalakzatával kellett farkasszemet néznie, amelyből egyértelműen kiemelendő Cristiano Ronaldo személye, aki újra ellenfélként térhetett vissza az Álmok Színházába.

 

"Ez volt az első alkalom, hogy Victor ilyen szintű szintű mérkőzésen lett megmérettetve és szerintem nagyon pozitív meccset zárt" - mondta a portugál menedzser.

 

"Lindelöf és [Chris] Smalling is jól játszott. A gólnál egy kisebb helyezkedési probléma akadt az ő és a középpályások részvételével, de ettől függetlenül jó teljesítményt láttunk tőlük."

 

"Gyorsak és agresszívek voltak, uralták a területüket és jól alkalmazkodtak. Chris és Victor is remekül tartották távol az ellenfelet a kaputól, felvették Cristiano mozgását, amikor a védelem mögé akart kerülni. Mindketten nagyon pozitív teljesítménnyel rukkoltak elő."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!