Mindenképp gól kell ma

Sir Alex Ferguson mindenképp gólt szeretne elérni a Stamford Bridge-en.


Gyakran az idegenben elért gól nélküli döntetlen megfelelõ eredménynek tekinthetõ, ám a ma esti, Chelsea - United találkozó elõtti sajtótájékoztatón Ferguson elmondta, fontos számukra, hogy gólt szerezzenek a Stamford Bridge-en. A két csapat egyébként a 2008-as moszkvai döntõ óta nem találkoztak európai kupatalálkozón.

"A játék lényege, hogy az Old Trafforra góllal a zsebünkben térjünk haza. Vagy esetleg kettõvel is" - mondta Ferguson a Lord's Cricket Groundon. "Az a célunk, hogy nagy eséllyel készülhessünk arra, hogy továbbjussunk hazai pályán. Ha így állhatunk majd ki az Old Traffordon, az nekünk sokat jelent, mert hazai pályán nagyon nehéz minket legyõzni."

"Nagyon örültem a sorsolás után, hogy a második mérkõzésünk lesz otthon. Csodálatos hangulat lesz, a rajongók nagy hatással lesznek ránk. És amikor ilyen az Old Trafford, az fantasztikus. Reményeink szerint elõnnyel várhatjuk a visszavágót majd."

A gólszerzés nem okozott problémát a Vörös Ördögöknek a hétvégén, amikor a West Ham ellen két gólos hátrányból fordítottak. Európában lejátszott idegenbeli mérkõzésein sem voltak problémái, hiszem bár a Marseille otthonában 0-0 lett az eredmény, de elõtte a Rangers, Bursaspor és a Valencia stadionjában is betaláltak ellenfelük hálójába.

 


Sõt, a legutóbbi Stamford Bridge-i látogatásukkor Rooneynak sikerült betalálnia a Chelsea kapujába, az elõzõ hónapban.

"Annak ellenére, hogy a csapat védelmét sérülések hátráltatják, a támadójátékunk tart életben minket. Bár a Bolton ellen az utolsó pillanatokig kellett várni a gólra, de végül sikerült és nagyon boldog voltam."

"Valenica visszatérése pedig hatalmas pluszt jelent a támadójátékunkban. Fantasztikus játékos, aki hat hónapot hagyott ki, de úgy tûnt, mintha egy perc kihagyása sem lett volna. Hétvégén is nagy veszélyt jelentett, ami hatalmas bónusz számunkra."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!