Rio: Rooney ismét régi fényében tündököl

Rio Ferdinand is csatlakozott a Wayne Rooney teljesítményét dícsérõk táborához a Chelsea elleni 1-0-s gyõzelmet követõen.


A Vörös Ördögök 1 gólos elõnnyel várhatják a visszavágót az Old Traffordon, és a tegnap este nagyszerûen védekezõ Rio Ferdinand magabiztos az elõdöntõbe jutást illetõen.


„Wayne egy top játékos” – lelkendezett Rio.


„Briliáns dolgokat mutatott nekünk tegnap este, nagyszerû labdábaéréseket, és nagyon megfontolt volt. Gyönyörû gólt szerzett, és mindenhol ott volt a pályán, jó volt újra ezt látni tõle.”

 

(Wayne Rooney gólöröme)


„Úgy gondolom az elmúlt néhány héten ismét kiváló formába lendület, megmutatta nekünk, hogy bármelyik pillanatban képes varázslatos dolgokat alkotni, és ez most sem történt másképp.”


Ferdinand nem törõdött az utolsó percben történt büntetõgyanús esettel sem, amikor Patrice Evra vitte földre Ramirest a tizenhatoson belül.


„Talán büntetõ volt, talán nem” – tette hozzá.


„A tévedések kiegyenlítik egymást egy szezonon belül.”


„Még nem néztem meg a visszajátszásokat, de ha a srácok úgy gondolják, hogy büntetõ volt, akkor biztos az volt. Azonban nem kéne elfelejteniük az elmúlt néhány évben történt eseményeket, szóval kijárt már nekünk is egy kis szerencse a Bridgen.”

 


Sir Alex taktikája nagyszerûen mûködött tegnap este, azonban a munka java még hátra van az Old Traffordon, jövõ kedden.


„Csak tartanunk kell a labdát, amikor megszerezzük” – osztotta meg terveit a védõ.


„Jól tartottuk a labdát az elsõ félidõben, a másodikban pedig jól védekeztünk. A jó védekezés elengedhetetlen a Stamford Bridge pályáján, és ma minden egyes játékosunk jól oldotta meg a feladatát.”


„Még mindig kiegyensúlyozott a küzdelem, az eredmény nekünk kedvez, de még semmi sem dõlt el. Az Old Traffordon is jól kell majd védekeznünk, fegyelmezettnek maradni, és ha nem kapunk gólt, továbbjutunk.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!