Friss hírek a menedzsertől

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho friss hírekkel szolgált a Crystal Palace elleni Premier League találkozót megelőzően.


Számos Vörös Ördög játéka kérdésessé vált a válogatott szünet alatt, ám a menedzsernek esélye van arra, hogy szinte mindenki elérhetővé váljon a bajnokikkal és BL-meccsel zsúfolt időszakra.

 

Pozitív híreket mondott Marouane Fellainiről, Paul Pogbáról, Anthony Martialról, Marcus Rashfordról és Romelu Lukakuról is.

 

"Két hete vártunk a hírekre, legyenek azok rosszak vagy jók, azokról a játékosokról, akik a válogatottakban szerepeltek" - mondta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján.

 

"Martial velünk maradt, nem ment a válogatotthoz. Igen keményen dolgozott. Sérülést megelőzendő állapotban volt, keményen dolgozott, holnap játszani fog. Mint ahogy Fellaini is."

 

"Rashford egy kisebb problémával tért vissza az angoloktól, de készen áll. Lukaku szintén készen áll, bár kis kockázat van esetében, de készen áll és Paul, akiről tudtuk, hogy ebben a szünetben helyrejönne, szóval nem hiszem, hogy vannak olyan játékosaink, akikről azt mondhatnám, holnap nem lesznek bevethető állapotban."

 

"Hatalmas keretből válogathatunk holnap."

 

 

Ennélfogva rengeteg lehetőség nyílhat a portugál számára, aki a három pontért hajt, melyekkel a csapat feljebb léphetne a Premier League tabelláján.

 

Jesse Lingard magabiztosan tér vissza a gárdához, miután gólt szerzett egymást követő két válogatott mérkőzésen is, míg Victor Lindelöf is eredményes volt a svéd csapatban.

 

Azzal, hogy sok mérkőzés vár a csapatra a közeli jövőben, biztató, hogy fejfájást okozhat a menedzsernek a kezdőcsapat összeállítása, bár Luke Shaw eltiltás miatt nem szerepelhet a Sasok ellen.

 

Az ellenfélnél jó hír, hogy felépült a korábbi manchesteri szélső, Wilfried Zaha, ráadásul Aaron Wan-Bissaka, James Tomkins és Mamadou Sakho is játékra alkalmas állapotban van.

 

Viszont Christian Benteke, akinek remek rekordja van a United ellen, az oldalvonalon kívülre kerül, mint a védő, Scott Dann is.

 

"Nagyon pozitív csapathírek vannak" - nyilatkozta Roy Hodgson. "Még mindig vannak hosszabb távú maródiak, ám a mai napon Connor Wickham már edzésbe állt. Christian Benteke állapota sokat javult, az orvosi stáb nagyon elégedett vele. Scott Dannról úgy gondoljuk, hétfőn térhet vissza közénk."

 

"A válogatottakban szereplő játékosok rendben vannak. Mamadou Sakho egészséges, tehát pozitív a helyzet ezen a téren. Mindenki bevethető, akikről azt gondoltuk, bevethetőek lesznek. Zaha túl van a sérülésen, egész héten edzett, ugyanez a helyzet James Tomkins-szal. Mindketten kihagytak egy kis időt, de felépültek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!