Vidic: Eddig minden rendben van

Nemanja Vidic szerint a Vörös Ördögök pontosan úgy hagyták el a Stamford Bridge pályáját, ahogyan szerették volna.


Wayne Rooney elsõ félidõben szerzett találata eldöntötte a találkozó végkimenetelét, és nagyon kedvezõ helyzetbe juttatta a United, akik az elõdöntõben a Schalke vagy az Inter csapatával fognak találkozni.


Vidic elégedett a csapat Chelsea ellen mutatott teljesítményével, de elmondta, a munka még csak félig van elvégezve.

 


„Mindenki nagyon boldog, ez egy nagyszerû eredmény, rúgtunk egy gólt idegenben és eközben sikerült a mi kapunkat megõriznünk a kapott góltól. Ez volt a célunk a mérkõzés elõtt” – mondta a hátvéd a MUTV riportereinek.


„Nem féltünk kiállni 2 csatárral sem, a legutóbb is így tettünk ellenük a bajnokságban, és remek futballt mutattunk be. A mérkõzés elõtt azt mondtam, nem bánnám, ha rosszul játszanánk, de nyernénk, viszont most úgy gondolom, hogy jól is játszottunk, aminek meglett az eredménye is.”


„A feladat azonban még nincs elvégezve” – tette hozzá a szerb védõ. „Most a Fulham elleni mérkõzésre kell koncentrálnunk, és utána ismét a Chelsea jön. Kemény meccs lesz, de a szurkolóink mögöttünk állnak és hisznek bennünk, hogy sikerülni fog a továbbjutás.”


Vidic megdicsérte védõtársát is, szerinte a február óta elõször játszó Rio Ferdinand a védelem szíve volt a mérkõzés során.


„Rio nagyszerûen játszott, nagyon fontos az ilyen mérkõzéseken, hogy tapasztalt játékosok legyenek a csapatban. Az a tény, hogy nem kaptunk gólt, arra utal, hogy jól védekeztünk. Ez egy nagyszerû est volt mindannyiunk számára.”
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!