Mourinho: Maradjon otthon, aki nem bírja a nyomást

José Mourinho közölte a Manchester United alul teljesítő játékosaival, hogy "maradjanak otthon", ha nem bírják elviselni a nyomást az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök, az egyetlen csapat, amely ebben a szezonban még képtelen volt gólt szerezni hazai pályán, továbbjutnak a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, amennyiben kedden este legyőzik a Young Boyst hazai pályán, a Valencia pedig nem tudja legyőzni a Juventust Torinóban.

 

De a mérkőzés csak három nappal azután következik, hogy az Old Traffordon gól nélküli döntetlent értek el a Crystal Palace ellen, amellyel már 14 pontosra duzzadt hátrányuk a listavezető Manchester City-vel szemben a Premier League-ben, amely után Mourinho megkérdőjelezte azt, hogy játékosai szívvel-lélekkel játszanak-e.

 

Minden sorozatot figyelembe véve ebben a szezonban 9 mérkőzésből csak háromszor tudtak nyerni hazai pályán a manchesteriek, de Mourinho kijelentette, "tiszteletlenség" lenne a United szurkolóival szemben, ha azt mondanák, hogy jobban szeretnek idegenben játszani.

 

 

"Ha agyonnyom a teher, akkor inkább maradj otthon - és amikor otthonról beszélek, akkor nem a stadionra, hanem házra, lakásra gondolok, és a játékos ott nézze a meccset" - kezdte hangzatosan Mourinho.

 

"Ha számodra nyomást jelent hazai pályán mérkőzést játszani, ahol az emberek azért jönnek ki, hogy téged támogassanak... ugyan már!"

 

"Soha nem éreztem nyomásként hazai környezetben pályára lépni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!