Fellaini: Érzem Mourinho bizalmát

A Manchester United tegnap esti nyerőembere, Marouane Fellaini elárulta, azon dolgozik, hogy meghálálja José Mourinho belé vetett "bizalmát".


A belga középpályás kedden újra kulcsfontosságú szereplővé lépett elő a Vörös Ördögök számára, amikor a Young Boys elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen a hosszabbításban szerzett góljával nyert csapata, amely egyben biztosította is továbbjutásukat a legrangosabb európai kupasorozat legjobb 16 csapata közé.

 

Ez volt Fellaini második találata a szezonban - és mindkettő kulcsfontosságú pillanatban, a hosszabbításban született - a mérkőzés után pedig azonnal igyekezett hálálkodni menedzserének.

 

"Jól érzem magamat. Boldog vagyok vele. Rengeteg önbizalmat plántál belém és bízik bennem. Ez fontos egy játékos számára. Megpróbálom mindezt visszaadni neki a pályán" - kezdte.

 

 

"Én mindig mindent beleadok a csapat érdekében. Akár kezdek, akár csere vagyok, mindenki tudja, hogy csapatjátékos vagyok. A legfontosabb dolog pedig, hogy megszerezzük a pontokat és megnyerjük a meccseket."

 

Fellaini immáron hatodik szezonját tölti az Old Traffordon, és bár gyakran a kispadra szorul, kijelentette, hogy soha egyik menedzserével sem volt problémája Manchesterben.

 

Ő volt David Moyes első igazolása, majd játszott Louis van Gaal kezei alatt is.

 

"Egyik menedzserrel se volt itt problémám. Amikor új menedzser jön, akkor is mindent beleadok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!