Mourinho: A top 4 maga lenne a csoda

A portugál menedzser szerint ahhoz, hogy a Manchester United idén a legjobb négy között végezzen elég nagy csoda kellene.


A Vörös Ördögök az előző szezonban a második helyen végeztek 19 ponttal a városi rivális City mögött, jelenleg azonban a hetedik helyen tanyáznak, nyolc ponttal a negyedik helyezett Arsenal mögött. A két csapat egyébként szerdán találkozik egymással az Old Traffordon.

 

Mourinho csapatának utoljára november 3-án sikerült győznie a PL-ben a Bournemouth ellen 2-1-re, viszont a Bajnokok Ligája csoportköréből továbbjutott a csapat. Ezt követte két döntetlen a Crystal Palace és a Southampton ellen.

 

"A tavalyi évben másodikok voltunk, amely egy fantasztikus teljesítmény volt annak fényében, hogy milyen minőségű csapatok harcoltak a legjobb négyért" - nyilatkozta Mourinho a brazil RedeTV-nek a szombati döntetlent követően.

 

A Vörös Ördögöket az idei szezonban már több csalódás is érte, hiszen búcsúzniuk kellett a Ligakupától is, miután a másodosztályú Derby County-nak sikerült legyőznie a manchesteri alakulatot.

 

Mourinho továbbá hozzátette: "Meg kell próbálnunk annyi pontot szerezni, amennyit csak lehet, viszont a legjobb négyben végezni egy csoda lenne."

 

 

A portugál tréner 2016 májusa óta irányítja a csapatot, az 1-0-s Young Boys elleni meccset követően pedig kritikusainak csak annyit üzent, hogy a Bajnokok Ligájában mind a 14 alkalommal, amikor szerepelt, mindig sikerült az egyenes kieséses szakaszba jutnia.

 

Gary Neville szerint a United idén az Európa-ligáért van harcban, hiszen a BL hatalmas távolságra van jelenleg.

 

"Ti vagytok a Manchester United, de hol is vagytok épp? Néztem a szombati Southampton elleni mérkőzést, és millió mérföldnyire van a csapat a többiektől (Arsenal és Tottenham)" - nyilatkozta Neville a Sky Sports-nak.

 

"A United jelenleg hatalmas harcot vív a legjobb négybe kerülésért, vagyis inkább az Európa-liga helyezésért jelen pillanatban."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!