Mourinho: Mindenki fejlődött rajtunk kívül

José Mourinho elismerte, előre elképzelni sem tudta volna, hogy a Manchester United ennyire le legyen maradva riválisai mögött a szezon ezen szakaszában és szerinte "minden csapat javult, kivéve minket".


A United menedzsere már a szezon előtt figyelmeztette a szurkolókat, hogy kemény év vár majd rájuk, miután az előző bajnokság ezüstérme után nem tudták megtenni a szükséges lépéseket a csapat, azon belül is a védelem megerősítése érdekében.

 

Mourinho 80 millió fontot költött el Fred és Diogo Dalot megszerzésére, miközben a Tottenhamet leszámítva a top 6 csapat többi tagja igen aktívan munkálkodott a nyári átigazolási piacon.

 

Bár meglepő számára, hogy a Vörös Ördögök nyolc pontos lemaradással rendelkeznek a legjobb négy csapat utolsó tagjához viszonyítva, Mourinho szerint az előző szezon talán félrevezető lehetett együttese bajnoki reményeit illetően.

 

"Nem jósoltam volna ekkora különbséget [a United és a top 4 között]" - kezdte.

 

 

"Az ember mindig igyekszik pozitívan gondolkodni és azt hinni, hogy a különbség nem lesz ilyen nagy."

 

"De azt tisztán elmondtam, hogy az előző szezonban nem kaptuk meg a megfelelő elismerést a teljesítményünkért. Második helyen végeztünk a bajnokságban, döntőt játszottunk az FA-kupában és első helyen jutottunk tovább a Bajnokok Ligája csoportunkból - ezekért egyáltalán nem kaptuk meg azt a dicséretet, amelyet érdemeltünk volna."

 

"Mindegyik rivális csapat javult és bár a Spurs volt az a csapat, amely nem erősített a nyáron, annál nagyobb befektetés nincs, mint a legjobb játékosokat együtt tartani. Úgyhogy mindenki jobbá vált, mi pedig nem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!