Mourinho: Lenyűgöző győzelem volt

Jose Mourinho elégedett volt azzal, ahogyan a Manchester United csapata nyomás alá helyezte ellenfelét, minek révén könnyed győzelmet aratott a Fulham felett az Old Traffordon.


A United a szünet előtt bebiztosította a sikert Ashley Young, Juan Mata és Romelu Lukaku góljaival, de a második félidőben a Fulham büntetőből szépíteni tudott. Mourinho csapata azonban visszaállította a háromgólos különbséget, amikor Marcus Rashford kiváló teljesítményét góllal koronázta meg.

 

A találkozót követően az MUTV-nek és a BBC Sportnak nyilatkozva a menedzser kiemelte Diogo Dalot és Juan Mata munkáját és röviden felvázolta terveit, mely a hétközi BL-meccsre szólnak.

 


MIVEL VOLT LEGJOBBAN ELÉGEDETT?
"Az eredménnyel, a teljesítménnyel, a tűzzel, a szurkolókkal, a játékosaimmal, mindennel, és ha a második játékrész nem volt olyan lenyűgöző, mint az első, azért Ranierit hibáztatom, mert javított csapatán. Ő egy okos ember, tele tapasztalattal, egy öreg róka. Olvassa a játékot, tudta, miért uraltuk őket az első félidőben, változtatott és drámaian javított csapatán."

 

"Azt hiszem, az Arsenal elleni fáradtság, valamint az első félidőben nyújtottak utáni fáradtság is közrejátszott, hogy csökkent a nyomás és a gyors átmenetek szintje, úgyhogy megértem, hogy nem voltunk szünet után olyan jók, mint előtte, de így is jó eredmény született, egy fontos eredmény."

 

 

JUAN MATA
"Juan az Juan. A kvalitás, az agy, mindig ott van benne. Egy őszinte ember, klubember. Amikor játszik, a csapatért játszik. Amikor nem játszik, akkor is harcol a csapatért. Egyike azoknak, akiket mindannyian tisztelünk és mindannyian tudjuk, ő Juan. Így tudom leginkább jellemezni őt."

 

 

DIOGO DALOT
"Nem vagyok megfigyelő, esélyem sincs arra, hogy azt tegyem. De Dalot esetében meg tudom tenni, mert ő portugál. Elég jól kézben tudom tartani azt a piacot. Fantasztikus potenciál van benne."

 

 

MINDENT BELEADNI A KLUBÉRT
"A játékosok az Arsenal elleni rossz eredmény után megértették, hogy lehetsz boldog. Ugyanazt a mentalitást szerették volna hozni ma is. Amikor a játékosok mindent beleadnak, az érzés pozitív. Amikor mindent beleadsz a klubért, jobb csapattá válsz."

 

 

VOLTAK AKIK PIHENTEK A VALENCIA MECCSRE?
"Igen, kellett is ez. Valenciába utazunk, vannak, akiknek kell a pihenő és vannak, akiknek a játékidő kellett. Ez bizalom kérdése és az igazságosságé, szóval ha azt mondom, Romelu Lukaku játszik, akkor egyértelműen megérdemli, hogy pályán legyen. Vagy ha azt mondom, hogy van egy srác, aki nem játszik, de egész héten úgy dolgozik, mint egy tigris...Andreas Pereira játszani fog, hiszen változtatásokat fogok eszközöni, mert sikerült továbbjutnunk már."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!