Young hosszabbítana

Ashley Young szeretne szerződést hosszabbítani a Manchester Uniteddel és elmondása szerint további trófeákkal bővítené a klub gyűjteményét az Old Traffordon.


A 2011-ben az Aston Villától érkezett 33 éves játékos az utóbbi években a védelem szélein találta meg új pozícióját, és egyike José Mourinho kihagyhatatlan embereinek.

 

Young esetében, aki a nyári világbajnokság elődöntőjéig segítette az angol válogatottat, előző szezonbeli teljesítménye elismeréseként márciusban a klub érvényesítette a szerződésében szereplő záradékot és egy évvel meghosszabbította manchesteri tartózkodását.

 

Ennek értelmében viszont már csak jövő év júniusáig köti érvényes megállapodás a Vörös Ördögökhöz, de ő szeretne a továbbiakban is az Old Traffordon szerepelni.

 

"Ez a klubon múlik" - kezdte a jövő júliusban 34. életévébe lépő játékos.

 

"Én ugyanolyan jó erőben érzem magamat, mint amilyenben 21 évesen voltam. Amíg a lábaim bírják, hogy fel-alá befutom a pályát, addig szeretnék itt maradni."

 

 

Young pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy a Unitedben jól teljesítsen, a klub színeiben ugyanis már elhódította a Premier League, az FA-kupa, a Ligakupa és az Európa-liga megnyeréséért járó trófeákat is.

 

"Ha egy olyan klubhoz igazolsz, mint a Manchester United, és esetleg nem vagy tisztában a történelmével, ahogy belépsz az ajtón, egy héten belül már mindent tudni fogsz róla" - tette hozzá.

 

"Áthat a klub szellemisége és megérzed, hogy milyen méretű. Számomra ez a világ legnagyobb klubja, mindig is az volt és az is marad."

 

"Ismerem a történelmét, ahogyan az összes többi csapattársam is tisztában van vele. Minden a trófeákról és az elismerésekről szól. Erről szól ez a klub."

 

"Ha bemegyünk a klubmúzeumba, láthatjuk, hogy mennyi mindent nyert ez a csapat, ennek pedig a részese akarok maradni."

 

"Eddig is az voltam, és nagyon sok sikeres évet tölthettem el itt."

 

"33 éves vagyok, hamarosan betöltöm a 34. életévemet, de ez nem változott bennem. Továbbra is trófeákat akarok és nyerni, ahogyan minden egyes kerettag. Mindenki győzni akar."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!