Csapathírek a Valencia meccs előtt

José Mourinho megerősítette, a Manchester United kezdőcsapatát a felnőtt keret tagjai fogják alkotni a Valencia elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, annak ellenére, hogy két akadémista tehetség is csatlakozott a kerethez.


A menedzser azt követően tájékoztatta a sajtó képviselőit kedden este, hogy a klub delegációja földet ért Spanyolország keleti partján, az első hozzá intézett kérdés pedig arra irányult, vajon James Garner vagy Mason Greenwood szerephez juthat-e a Vörös Ördögök záró csoportmeccsén.

 

"A srácok nem lesznek kezdők. Garner a kispadra fog leülni, Greenwood pedig biztonsági tartalék lesz, arra az esetre, ha valaki megsérülne."

 

A portugál szakember azt már korábban, a Fulham ellen 4-1-re megnyert meccs után elmondta, hogy Paul Pogbára a kezdőcsapat tagjaként számít majd a Valencia ellen. A Mestallaban tartott mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a felnőtt keretnek más tagjai is vannak, akik szintén megérdemlik, hogy lehetőséget kapjanak szerdán este.

 

 

"Vannak olyan játékosaink, akiknek szükségük van a játékra; vannak olyan játékosaink, akik meg is érdemlik, hogy játszanak, szóval annak ellenére, hogy néhány játékost most Manchesterben hagytunk, olyan csapattal fogunk kiállni, akik közül mindenki a felnőtt keret tagja."

 

Arról is kérdezték, milyen teljesítményben reménykedik Paul Pogba kapcsán, majd így folytatta:

"Azt várom tőle, hogy jól játsszon és nagy hatással legyen a mérkőzés alakulására és a csapatra."

 

"Egy olyan csapattal fogunk kiállni, ahol sok játékosnak nincsen sok mérföld még a lábában, akik nem játszottak még sokat. Úgyhogy remélem az olyanok, mint Paul, illetve néhány másik játékos, akik általában játéklehetőséghez jutnak, jó hatással tudnak lenni a csapatra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!