Mourinho: A United messze van az általam képviselt stílustól

A Manchester United menedzsere a Liverpool elleni mérkőzés előtt elárulta, hogy a jelenlegi csapat messze van az ő elképzeléseitől, amely miatt a klub struktúráját hibáztatja.


A Vörös Ördögök 16 pontos hátránnyal várják a hétvégi, Liverpool elleni találkozót. Jose Mourinhót a mérkőzés előtt arról kérdezték, hogy a United csapata olyannyira működik az ő elképzelése szerint, mint Jürgen Klopp esetében a Liverpool. A portugál menedzser habozás nélkül a következőket mondta:

 

"Messze van attól. Egy labdarúgó csapat nem csak a pénzköltésről szól. A fociklub olyan mint egy ház, és egy ház sem arról szól, hogy csak bútorokat vásárolunk bele. Dolgoznod kell a házon, és amikor a ház készen van, akkor kell bútorokat vásárolni bele. Vagyis a lehető legjobb bútorokat, ami után egy bámulatos otthonban fogsz élni."

 

 

Mourinho továbbá azt érzi, hogy a Liverpool 2012 után újra trófeát nyerhet az idei szezonban: "Úgy gondolom, hogy a trófeák számítanak. Ez különösen akkor igaz, amikor valamelyik csapat esélyes harcolni egy trófeáért, sőt, főleg akkor, amikor a cél meg is nyerni azt."

 

"Viszont úgy gondolom, hogy ez nem mindig értelmes. De, amikor megvan a potenciál, akkor azt nem szabad elrejteni, hanem az első naptól kezdve bizonygatni kell, hogy igenis meg van a potenciálunk, és minden vágyunk megvan arra, hogy ezt beteljesítsük... Azt, hogy győzni akarunk mindenki tudja ismételgetni, viszont a potenciál kibontakozásához vezető út a fontos. Nem olvasok sokat, de úgy gondolom, hogy Jürgen már korábban elárulta, hogy a fő céljuk a Premier League megszerzése" - mondta Mourinho.


The Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!