Sanchez megcáfolta a fogadással kapcsolatos pletykákat

A hét folyamán az angol újságok arról cikkeztek, hogy a chilei játékos 20 ezer fontban fogadott Marcos Rojóval Mourinho menesztése kapcsán.


A The Sun jelentette meg elsőként a hírt, amely szerint Alexis Sanchez egy United játékosait tartalmazó Whatsapp csoportban a következőket írta: "A türelem mindent legyőz". Emellett kijelentette, hogy Rojo tartozik neki 20 ezer fonttal.

 

Sanchez természetesen reagált a hírre a saját Twitter-oldalán, ahol egy képet is csatolt és a következőket írta a The Sun sztorijához: "A hír HAMIS!!! José adta meg nekem a lehetőséget, hogy a világ legjobb csapatában játszhassak, ezért hálás vagyok neki. Mi egy igazi United csapat vagyunk. Mi vagyunk a MANCHESTER UNITED. Tisztelet. Alig várom már, hogy segíthessek a csapatnak! Sok szerencsét a családnak holnapra!"

 

 

Sanchez az idén januárban érkezett az Arsenal csapatától, viszont eddig még nem sikerült kibontakoztatnia igazi tehetségét a Vörös Ördögök színeiben. Ráadásul az elmúlt hónapokban olyan pletykák is szárnyra kaptak, melyek szerint a chilei támadó hamarosan továbbáll az Old Traffordról.

 

Mourinhót kedden menesztették a United kispadjáról, az ideiglenesen kinevezett Ole Gunnar Solskjaer pedig megerősítette, hogy a chilei játékos még nem áll rendelkezésére sérülés miatt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!