Sanchez visszatért Carringtonba

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint Alexis Sanchez visszatért Manchesterbe a chilei rehabilitációjából.


A 30 éves játékos eddig Unitedes karrierje nem épp a legfényesebben alakul, ráadásul az utóbbi időben a sérülések is hátráltatják a berobbanását. A chilei játékos a mai napon tért vissza Carringtonba, amelyet saját Instagramján közölt - egy videót osztott meg amelyen épp vezet az edzőközpontba és közben Hans Zimmer - Now We Are Free című számát hallgatja.

 

Ez a szám minden bizonnyal Ole Gunnar Solskjaernak szól, aki átvette az irányítást Jose Mourinho kirúgását követően. A norvég menedzser a mai napon mérkőzik meg az egykori csapata, a Cardiff ellen, viszont a chilei csatár nem utazott el a csapattal.

 

 

A napokban a támadóval kapcsolatban olyan pletykák is megjelentek, amely szerint fogadott a csapattársaival arról, hogy a portugál edzőt hamarosan meneszteni fogják. A mai napon azonban a támadó a saját Twitter-oldalán cáfolta az egészet.

 

Sanchez egy edzésen szerzett térdsérülés miatt december óta szülőhazájában lábadozott. Januári érkezése óta nem igazán tudta magát bebetonozni a csapatba. Az idei szezonban például 5 alkalommal kezdett a Premier League-ben, érkezése óta pedig csak 17 szereplése volt a bajnokságban.

 

Korábban olyan pletykák is napvilágot láttak, melyek szerint a chilei boldogtalan a csapatnál, de ezeket az akkori menedzser, azaz Mourinho megcáfolta.

 

Hamarosan kiderül, hogy a 30 éves játékosnak sikerül-e állandó helyet kiharcolnia magának Solskjaer csapatában, aki a szezon végéig irányítja a Vörös Ördögöket.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!