Shaw a Boxing Dayen is megörvendeztetné a szurkolókat

Luke Shaw alig várja, hogy a Huddersfield Town elleni, hazai Boxing Day találkozón hozzájáruljanak a Vörös Ördögök szimpatizánsainak jó karácsonyi hangulatához.


A balhátvéd vidáman nyilatkozott a Cardiff City elleni mérkőzést követően, miután csapatával egy lehengerlő, 5-1-es győzelemmel örvendeztette meg az őket idegenbe elkísérő szurkolókat.

 

"Csodálatos gólokat szereztünk" - mondta a riportereknek.

 

"Az első gól, Marcus Rashford szabadrúgása hamar megnyugtatott minket, és utána erre tudtunk építkezni. A Cardiff találatát követően sem változtattunk semmit, továbbra is mentünk előre, aminek eredménye egy bámulatos harmadik gól lett. Csodálatos csapatgólt szereztünk."

 

Az idegenbeli szektorban látott öröm kapcsán Shaw hozzátette: "Játékosként szeretnénk, ha a szurkolók mindig így éreznének."

 

"A támogatásuk extra löketet ad számunkra, és természetesen nagyszerű volt számukra, hogy öt gólt szereztünk. Ez jó ideje nem sikerült már."

 

"A szurkolóink mindig beleadnak mindent, nem számít, hogy hol játszunk épp, vagy mi az eredmény. Mindig velünk vannak a teljes 90 perc alatt, és bízom benne, hogy ők is annyira élvezték a meccset, mint mi."

 

"A legfontosabb persze az, hogy megszereztük a három pontot, és már a következő mérkőzés felé tekintünk."

 

"Bízom benne, hogy mindenkinek kellemes a karácsonya, és már alig várják, hogy láthassanak minket a Boxing Day-en játszani."

 

Azzal, hogy a United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer első mérkőzését győzelemmel abszolválta, máris tizenegy pontról nyolcra csökkentette hátrányát a negyedik helyhez képest, köszönhetően a Chelsea szezonbeli harmadik Premier League vereségének, akik a Leicestertől kaptak ki otthon 0-1-re.

 

"Még nagyon hosszú út áll előttünk, ennek fényében egyelőre még nem igazán összpontosítunk a többi csapat által elért eredményekre."

 

"Csak magunkra koncentrálunk most. Ha továbbra is így játszunk, akkor a következő mérkőzéseken minden pontot begyűjthetünk, és ezáltal megpróbálhatjuk tovább csökkenteni a hátrányunkat."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!