Valencia: Nem adjuk fel a top4-et

A Manchester United csapatkapitánya, Antonio Valencia elmondta, a klubnál egyetlen ember sem gondol arra, hogy feladják a top4-be kerülésért folytatott harcukat.


A Vörös Ördögök számára trófeaszerzési lehetőségként az FA-kupa és a Bajnokok Ligája sorozatai is fennállnak még 2019-ben, de a Huddersfield Town elleni Boxing Day találkozó előtt Valencia kihangsúlyozta a győzelmi széria kiépítésének fontosságát annak érdekében, hogy közelebb férkőzhessenek a tabellát vezető csapatokhoz.

 

"Teljes mértékben" - válaszolta, amikor az MUTV arról kérdezte, van-e esélyük még a legjobb négybe kerülni.

 

"Senki sem adta fel. Még fél szezon hátra van, így minden arról szól, hogy keményen dolgozzunk, harcoljunk és jól játsszunk."

 

"Tudjuk, hogy megvan a kellő minőség a keretünkben ahhoz, hogy ezt véghez vigyük. Ez a megfelelő koncentrációról szól, az a célunk pedig még nem veszett oda, hogy bekerüljünk az első négybe. A Bajnokok Ligájában is szeretnénk a lehető legmesszebb jutni - miért ne akár a döntőbe? Miért ne próbálnánk megnyerni a két kupasorozatot, amiben még érdekeltek vagyunk?"

 

A Huddersfield Town a tabella alsó felében tanyázva az életéért küzd, azonban a tény, hogy az ünnepi mérkőzés odahaza lesz, mindenképpen Ole Gunnar Solskjaer csapatának malmára hajtja a vizet.

 

"Szerintem ez jó" - magyarázta Valencia. "A fő, hogy mindenkit összehozzunk karácsony után az Old Traffordon, és az egy remek tény, hogy nem kell elutaznunk messzire. A szurkolóink előtt játszani mindig különleges alkalmat jelent."

 

 

"Előttünk a lehetőség, hogy boldoggá tegyük őket, és remélhetőleg feledtetni tudjuk a mögöttünk álló rossz eredményeket azáltal, hogy ismét jó formába kerülünk. Győzelmi szériát kell kiépítenünk, és jó formát mutatni a pályán, hogy örömet okozhassunk a rajongóknak."

 

A tapasztalt jobbhátvéd a közösségi médiára feltöltött egy képet a decemberi, Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően, amelyen a Toni Latoval történt ütközését követő lábszár sérülése volt látható.

 

A Vörös Ördögök védője sárga lapos figyelmeztetésben részesült az eset után, azonban csúnya sérülést szedett össze, és elmondta motivációját a kép megosztásával kapcsolatban: "Nem szeretek képeket megosztani a sérülésekről, de megkaptam a magamért a Valencia szurkolóktól a mérkőzésen történt egyik incidens után."

 

"Az igazság az, hogy nem láttam jönni a játékost, ilyenek pedig megtörténnek a futballpályán. Összetalálkoztunk és meg akartam mutatni, hogy én is megsérültem. Senki nem azzal a szándékkal lép pályára, hogy panaszkodjon vagy, hogy megsérüljön, de ezek is megtörténnek a futballban."

 

"A meccsek kemények - a Huddersfield ellen sem lesz sétagalopp ilyen téren, lesznek ütközések és becsúszások. Mindez része a játéknak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Huddersfield Town

Premier League 19. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!