Javuló hírek sérülési fronton

A lehetõ legideálisabb idõszakban csökken a maródiak listáján szereplõk létszáma a Manchester Unitednél, miutában a védelemben John O'Shea és Wes Brown, a középpályán pedig Anderson is bevethetõ lesz már a Fulham ellen.


A trió visszatérése hatalmas segítség lehet Sir Alex Fergusonnak abban, hogy négy napon belül két gyõztes csapatot is a pályára küldhessen - elõször szombaton Mark Hughes Fulhamje ellen a bajnokságban, majd kedden a Chelsea elleni Bajnokok Ligája visszavágón.

 

Ami a hiányzókat illeti, nagyon úgy tûnik, hogy ismét Rafael hiányával számolva kell összeállítania a védelmet a skót menedzsernek, legalábbis a Fulhame ellen biztosan, míg Darren Fletcher továbbra se tud felülkerekedni vírusos fertõzésén. Szerencsére nem sérülés miatt, ám így is kénytelen lesz kihagyni a londoniak vendégszereplését Wayne Rooneynak, aki most kezdi meg két mérkõzéses eltiltása letöltését, amelyet még a múlt heti, West Ham United elleni mérkõzésen elkövetett káromkodása miatt szabott ki rá az FA.

 

"Rafael nem lesz bevethetõ holnap, ám keddre játékra alkalmas állapotban lehet" - kezdte Sir Alex szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját.

 

"Elküldük vizsgálatra, amely kimutatta, nincs zúzódás, vagy szakadás a térdében. Ezért gondoljuk úgy, hogy kedden pályára léphet."

 

"Wes Brown és John O'Shea viszont egészségesek. Anderson tegnap este játszott a tartalékok között, így õ rá is számíthatok holnap. Darren Fletcher már egy kicsit jobban van, ami jó hír. Most már elég bíztatóan lábal ki a betegségébõl, de még nem számíthatok rá."

 

"Összességében elmondható, hogy szépen lassan visszatérnek a játékosaink. Az viszont nagy kérdés, hogy milyen csapattal fogunk felállni holnap, ugyanis gondolom kell a keddi meccsre is. Ezért lesz némi változás."

 

 

A 69. edzõlegenda, aki öt mérkõzéses eltiltásából a harmadik alkalommal fogja majd a lelátóról nézni a Falusiak elleni mérkõzést, tudja, hogy messze nem formalitás lesz a tavalyi Európa-liga döntõs elleni mérkõzés. Mark Hughes legénysége ugyanis a múlt héten könnyed, 3-0-s gyõzelmet aratott a Blackpool ellen, ráadásul a manchesteriek idegenbeli mérlegén õk is csorbát ejtettek már a szezon elején.

 

"A Fulham az a csapat, amely tökéletesen letükrözi a menedzsere stílusát - nagyon nehéz õket legyõzni. Ezért jó teljesítményre lesz szükségünk" - tette hozzá.

 

Hogy az utolsó mondat valósággá legyen, ahhoz Sir Alex a hazai szurkolók segítségére is számít, akik 12. játékosként segíthetik gyõzelemhez a bajnoki címre törõ alakulatot a Fulham ellen.

 

"A szurkolóink fantasztikusak voltak szerdán a Chelsea ellen, és megsokszorozott létszámban ott lesznek holnap is mögöttünk az Old Traffordon. Tudják, milyen fontos, hogy mögöttünk álljanak ebben az idõszakban." 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!