Park: A Fulhamre figyelve

Ji-sung Park elmondta, a Bajnokok Ligája egyelõre háttérbe szorult, a figyelem ismát a bajnokságra terelõdött, azon belül a Fulham elleni találkozóra.


Két BL negyeddöntõ közé beékelõdve kerül sor szombaton a Fulham elleni bajnoki találkozóra, amelyrõl ha megfeledkeznének a játékosok,nagy veszélyt jelenthetne.

Ám Park elmondta, nem esnek ebbe a csapdába, fõleg mivel tudják, egy újabb gyõzelem ismét nagy lépés lenne a klub 19. bajnoki címe felé.

"Immár minden mérkõzés nagy meccs" - kezdte Parky. "Ha megnyerjük ezt a találkozót, az segít abban, hogy elnyerjük a bajnoki címet, és ez nagy motiváció mindannyiunk számára."

"Megnyerni a bajnokságot, nagyon fontos, ezért játszunk. Szóval összpontosítunk, hogy megpróbáljuk az összes maradék mérkõzésünket megnyerni."

 


Az 1-0-ás gyõzelem a Stamford Bridge-en Park második mérkõzése volt karácsony óta, ugyanis elõbb az Ázsia kupán szerepelt, majd viszatérve onnan sérüléssel bajlódott. De a szélsõ remek teljesítményt nyújtott a Kékek ellen a középpálya közepén is, ahogy tette már többször is, segítve a Unitedet. A dél-koreai játékos nagyon élvezte, hogy ismét akcó közelben lehet.

"Nagyszerû érzés, hogy ilyen fontos találkozón játszhattam, ráadásul az eremény is úgy alakult, ahogy szerettük volna" - folytatta Park.

"Minden játékos szeretne a nagy meccseken pályára lépni és amikor a Fõnök engem választ ki, boldog vagyok. Ilyenkor pedig bizonyítani kell, miért engem választott."

"A szezon ezen része roppant fontos, így a legjobbkor épültem fel a sérülésembõl és örülök, hogy ismét játszhatok."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!