Fergie: Itt az idõ, hogy egyesüljünk

Sir Alex Ferguson szerint a szezon elért a kritikus szakaszba, ezért kéri a szurkolók támogatását.


Két csodálatos gyõzelmet aratott egy hét alatt a Manchester United Londonban, ám a médiában leginkább Wayne Rooney eltiltásáról olvashattunk, amit azért kapott, mert a kamerába káromkodott a West Ham elleni fordításkor. Így a mai találkozót, valamint a Manchester City elleni FA kupa elõdöntõt kénytelen kihagyni.

Sir Alex úgy véli, legyõzhetik a nehézségeket, mint például Rooney eltiltását és le is kell gyõzni, mert a nagy mérkõzések folyamatosan jönnek.

"A Fulham Old Trafford-i üdvözlésekor eljön az idõ, hogy a szurkolóink és játékosaink egyesítsék erejüket és megmutassuk az igazi színünket!" - írta Ferguson a United Reviewben a mérkõzés hivatalos programjában.

 


"Mindenki számára világossá szeretném tenni, a közelmúlt nehézségein is felül kerekedtünk és mi az a klub vagyunk, amely bármi nehézséget képes legyõzni."

"Megtettük korábban is, megtesszük ismét, ha összefogunk a szezon ezen fontos szakaszában, mert akkor hozzuk a megfelelõ eredményeket."

"Ez a harci szellem teszi a Manchester Unitedet olyan nagy klubbá, amivel már oly sokszor vészeltünk át nehéz idõszakokat a múltban."

A menedzsert lenyûgözte az, ahogy a szurkolók a csapat mellett voltak az Upton Parkban és a Stamford Bridge-en és azt szeretné, ha hazai pályán is ilyen bíztatást kapna a csapat.

"Alkossuk meg a legjobb hangulatot együtt, szurkolók és a csapat, hogy bebizonyítsuk, az Old Trafford egy olyan erõs, amire szükségünk van! Együtt sikerülhet!
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!