Ferguson elégedett a három ponttal

Sir Alex Ferguson az eredménnyel elégedett volt, a mutatott teljesítménnyel már nem a ma délutáni, Fulham elleni 2-0-ás gyõzelem alkalmával.


Mindkét gól - Berbatov vezetõ gólja és Valencia találata - a szórakoztató elsõ félidõben esett, ám a fordulás után mindkét csapat levette a gázról a lábát.

"Kissé lazák és unottak voltunk, kivéve a két belsõ védõnket, akik remekül játszottak" - kezdte Sir Alex Ferguson. "Az elsõ félidõben nem egyszer nagyon jól játszottunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. A második félidõben aztán a labdatartással is pazaroltunk."

"Akár pórul is járhattunk volna, de végül elegendõ volt az elõny. A szezon ezen szakaszában a játék lényege a gyõzelem."

Mindig a három pont volt a cél a Fulham ellen, akik a legrosszabb idegenbeli teljesítménnyel "büszkélkedhetnek" idén. Még úgy is, hogy a vendégek jobban kezdték a mérkõzést és nem volt könnyû legyõzni õket.

 


"Ha megnézzük a csapatukat, nem sûrûn változtatnak a felállásukon. Általában ezzel a kezdõvel lépnek fel, ami szervezettséget és összhangot jelent számukra, ezért nehéz õket megbontani."

Ám végül a Unitednek elég volt a két gólos elõny, amivel tíz pontos elõnyt szereztek a legközelebbi rivális Arsenallal szemben. A menedzser pedig örül, hogy egyre több játékosa bevethetõ, hisz szükség lesz mindenkire a háron frontos harcban.

Így Ferguson nem is volt rest, nyolc helyen változtatott a mai találkozóra a hétközi Bajnokok Ligája meccs kezdõjéhez képest.

"Bízom a csapatban. Andersonnak szüksége volt játékra, Berbatovnak szüksége volt játékra, Scholesnak szüksége volt játékra és John O'Sheanak is szüksége volt játékra, aki sérülésbõl tért vissza remekül."

"Ha ismered a játékosaidat és hazai pályán szerepelsz, mindegy milyen csapatot küldesz a pályára, mindig várhatsz tõlük valamit. Úgy gondolom, a megfelelõ csapatot küldtem ma pályára a gyõzelem érdekében."

"Játékosaink visszatérnek. Brown felépült, Rafael kedden bevethetõ lesz. Valencia is visszatért... mind nagy lendületet ad nekünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!