Smalling örül, hogy ismét a csapat része volt

Chris Smalling megértette, hogy a Chelsea elleni BL meccsen Rio Ferdinand szerepelet, de örül annak, hogy volt csapata ellen ismét a csapat tagja volt.


Egészen a szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõig Smalling nyolc meccsen szerepelt, míg Rio felépült vádli sérülésébõl.

Sir Alex pénteken azt mondta, nagyon szörnyû volt elmondani a fiatal védõnek, hogy kimarad a BL meccsbõl, de Smalling minden alkalomnak örül, amikor játszhat.

"Tudtam, hogy eljön az idõ, mert Rio világklasszis játékos" - mondta az MUTV-nek.

"A menedzser a szezon korai szakaszában bízott bennem, kitartott mellettem és néhány nagy meccsen is szerepelhettem. Nekem csak folyamatosan jól kellett teljesítenem edzésen és amikor lehetõséget kaptam, mint ma is, akkor pedig mindent elkövetni, hogy nyerjen a csapat és lehetõleg ne kapjunk gólt."

 


A 2-0 arányú gyõzelem Mark Hughes Fulhamje ellen azt jelenti, a United növelte elõnyét az Arsenallal szemben és Chris szándéka az, hogy a szezon végén is az élen álljon csapata.

"Nagyon jó helyzetben vagyunk, bármelyik csapat szívesen lenne a helyünkben."

"Számoljuk vissza a mérkõzéseket és remélhetõleg tudjuk tartani a formánkat" - folytatta Smalling.

Azonban mostmár a Bajnokok Ligájára és az FA kupára kell figyelni a csapatnak, a Chelsea és a Manchester City elleni találkozók következnek. Chris pedig elmondta, a játékosok élvezettel néznek a kihívások elé.

"Csak a Fulhamre összpontosítottunk, de ez már elmúlt és immár egy komoly hét elé nézünk. Egész szezonban nagyszerûek voltunk otthon, nem látom, miért is változnának meg a dolgok kedden."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!