Cavani is kihagyja a keddi odavágót

Neymar után a Paris Saint-Germain másik nagyágyúja, Edinson Cavani sem léphet pályára a kedd esti BL-nyolcaddöntőn Manchesterben, mert az uruguayi csípősérülést szenvedett a francia csapat hétvégi bajnokiján.


Cavani szokatlan módon egy 11-es elvégzése közben sérült meg még szombaton. Az uruguay-i ugyan értékesítette a büntetőt, és ezzel meg is nyerte a meccset csapatának, de a félidőben le kellett cserélni őt. Klubja vasárnap meg is erősítette a sérülés tényét, hétfőn pedig végül el sem utazott Thomas Tuchel meccskeretével Manchesterbe.

 

A csatár felépülésének hossza egyelőre kérdéses, de az biztos, hogy óriási érvágás ez Tuchel és csapata számára, akik legnagyobb klasszisukra, Neymarra sem számíthatnak egyik Manchester United elleni összecsapáson sem.

 

Cavani és Neymar mellett a PSG belga védője, Thomas Meunier sem léphet pályára kedd este, hiszen a játékos kisebb agyrázkódást szenvedett a Bordeaux ellen egy kemény ütközést követően. Állapotáról és felépülésének várható idejéről szintén csak a napokban adnak majd pontosabb információt a franciák orvosai.

 

Neymar, Cavani és Meunier sem lehet ott az Old Traffordon

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - PSG

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!