O'Shea élvezi a hatalmas hetet

John O'Shea elmondta, a Unitedes élet szerves részét képezik a nagy összecsapások, mint az elkövetkezendõ Chelsea és Man.City találkozók.


Miután a Fulham elleni 2-0-lal újabb lépést tettek a bajnoki cím felé, Sir Alex fiai immár a Chelsea elleni Bajnokok Ligája visszavágóra készülhetnek, majd a következõ hétvégén a Wembleybe utaznak, hogy a Manchester City elleni FA kupa elõdöntõben szerepeljenek.

"Ez egy különleges hét, de ez a Manchester United élet részét képezi" - mondta O'Shea az MUTV-nek. "Ha legyõzzük a Chelseat, európai kupa elõdöntõben vagyunk és utána jön a Manchester City a Wembleyben. Ezek nagy mérkõzések, de gyõztesként akarunk kijönni ezekbõl."

 


O'Shea meglepõ visszatérést mutatott be a mai napon, miután az elõzõ havi, Marseille elleni mérkõzésen szenvedett térszalag sérülést és úgy tûnt, hosszabb lesz kihagyása.

"Egy-két héttel elõbb tértem vissza. Igazán keményen dolgoztam a gyógytornászokkal, akik már tudták, hogy hamarabb visszatérhetek. Ez egy nagy meccs volt számomra, az önbizalmamat sikerült visszaszereznem és remélem az elõttünk lévõ mérkõzéseken is kiválasztott leszek."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!