Sanchez: Aggódok, hogy nem tudom az elvárt szintet nyújtani

Alexis Sanchez "aggódik", hogy az emberek még nem láthatták tőle teljesítménye legjavát a Manchester Unitednél és elmondása szerint "szeretett volna több örömet okozni a klubnál".


Sanchez nem tudott még a közelébe se kerülni annak a formának, amelyben az Arsenal színeiben játszott, mióta egy négy és fél évre szóló, évente 14 millió fontos keresetet biztosító szerződés keretében áttette székhelyét a Unitedhez tavaly januárban.

 

Számos sérüléstől is hátráltatott időszaka során 37 mérkőzésen csak ötször tudott eredményes lenni.

 

A keddi, Paris Saint-Germaintől elszenvedett 2-0-s Bajnokok Ligája vereség alkalmával az első félidő végén csereként állt be Jesse Lingard helyére, pocsék teljesítménye után azonban számos kritikát kapott.

 

A 30 éves támadó pedig megerősítette azokat az értesüléseket, miszerint megsérült, amikor az oldalvonal mellett bemelegítést végezve nekifutott az egyik partjelző.

 

"Egy kontratámadásunknál a partjelző nagy sebességgel szedte a lábait, és mivel ott volt a lábam, ezért nekiment. Bang" - kezdte.

 

"És ezután visszatértem a kispadra, majd azt mondtam a tartalék kapusunknak, Sergio Romeronak, 'kaptam egy ütést, de tudok játszani'."

 

"Zúzódásom lett, de ez még nem kifogás arra, hogy nem tudtam játékban azt hozni, amire képes vagyok."

 

Sanchez eddig csak három mérkőzésen kezdett Solskjaer irányítása alatt, helyette ugyanis a 23 éves Anthony Martialt preferálja a megbízott norvég menedzser a balszélen.

 

 

"Ő [Solskjaer] nem beszélt velem túlzottan sokat arról, hogy mit kell tennem a pályán, de szerintem én egy tapasztalt játékos vagyok és szerintem tudom, hogy mit kell tennem, és mit nem" - tette hozzá.

 

"Olyan játékos vagyok, aki ha nem találkozik eleget a labdával, elveszítem a szikrát, és néha van, hogy minden egyes mérkőzésen játszani akarok. Hol a pályán vagyok, hol nem, pedig én ahhoz szoktam, hogy hétről-hétre játszom."

 

"Ez nem lehet kifogás, mert ha csak 10 vagy 20 percre vetnek be, akkor is teljesítenem kell, mert ezért vagyok itt, hogy én jelentsem a különbséget."

 

"Több örömöt akartam szerezni a klubnál. Igen, ez aggodalommal tölt el, mert játékosként hiszek a képességeimben, ezt pedig meg is akarom mutatni."

 

"Nem tudom, hogy az emberek miként látnak engem, de a futballt gyerekkoromtól kezdve imádom, ez a szenvedélyem."


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!