Shaw: Ole visszahúz minket a földre

Luke Shaw szerint a Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer mindenkit két lábbal a földön fog tartani az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök fantasztikus formának örvendenek, mióta az élő klublegenda visszatért a klubhoz, a csapat baloldali védője pedig nagyon izgatott annak a lehetőségétől, hogy vasárnap délután az ősi rivális Liverpool ellen lesz módjuk folytatni kiváló sorozatukat.

 

Bár Ole viselkedése és személyisége alapján könnyű esetnek tűnhet, az angol bekk szerint van egy másik oldala is a skandináv szakembernek, amely biztosítja, hogy az eddig elért szintjükből ne engedjenek.

 

"Ez a lehető legnagyobb és legjobb mérkőzés, amelynek játékosként a részese lehetek" - kezdte Shaw a MUTV-nek.

 

"Természetesen tudjuk, hogy az ellenfelünk mennyire jól teljesít és hogy mekkora a rivalizálás a két klub között."

 

"Ez egy olyan összecsapás, amelynek mindenki a részese akar lenni. Folyamatosan ott van az ember gondolataiban, annyira nagy és fontos rangadóról van szó. Nagyon izgalmas dolog ezen gondolkodni."

 

A Chelsea elleni kupagyőzelmet követően érthető módon jó hangulat uralkodik az Álmok Színházában, amellyel már 11 mérkőzésre duzzasztották győzelmi sorozatukat Ole irányítása alatt, 1 döntetlen és 1 vereség mellett. Az FA-kupa siker tökéletes válasz volt a hétközi Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája vereségre, önbizalomból pedig továbbra sincs hiány a norvég menedzser legénységénél.

 

 

"Egész egyszerűen lenyűgöző visszatekinteni arra a munkára, amelyet Ole végzett azóta, hogy leült a kispadunkra" - tette hozzá Shaw.

 

"Hihetetlen, hogy mennyire meg tudta fordítani a dolgok alakulását és hogy milyen pozitív légkört teremtett mostanra körülöttünk."

 

"Mindenkinek tudnia kell, hogy Ole a megfelelő pillanatban képes megmutatni egy másik oldalát is. Tisztában van azzal, hogy milyen jók tudunk lenni, és ha nem azt a szintet hozzuk, amely a Manchester Unitednél elvárható, akkor azt egészen biztosan tudatni fogja."

 

"Volt néhány olyan pillanatunk, amikor túlzottan kényelmesen álltunk egy-egy mérkőzéshez, ez pedig megbosszulta önmagát. Ő a menedzser, és ő mondja meg a játékosoknak, hogy mit akar látni. Ez jó és néha szükségünk is van arra, hogy a menedzser kicsit fenékbe billentsen minket, ha túlzottan elkényelmesedünk."

 

"Ez segít abban, hogy mindenki két lábbal a földön maradjon, egyébiránt viszont egy lenyűgöző fickó és briliáns menedzser."

 

A Liverpool egy kedd esti, hazai pályán elért Bayern München elleni 0-0-s Bajnokok Ligája nyolcaddöntős döntetlent követően várhatja majd a derbit, a Premier League listavezető helyének visszaszerzésében pedig immáron segítheti őket nagy hatású védőjük, az eltiltásból visszatérő Virgil van Dijk is, míg a jelenlegi éllovas Manchester City a Ligakupa fináléjában lesz érdekelt a hétvégén a Chelsea ellenfeleként.

 

"Folyamatosan erről beszélünk, de továbbra is azt kell csinálnunk, amit eddig, természetesen a PSG elleni botlást leszámítva. Továbbra is a kemény munkára és arra koncentrálunk, hogy élvezzük a játékot, így az eredmények is jönni fognak" - zárta mondandóját a korábbi Southampton játékos.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!