Kölcsönlesen: Evans remekelt

Egy újabb áttekintés a kölcsönben szereplõ Vörös Ördögökrõl:


Corry Evans gólt szerzett a Hull Cityben, csapata 2-1 arányban legyõzte a Watford gárdáját. Corry második alkalommal volt eredményes, mióta a Tigrisekhez került. Az észak-ír válogatott Liam Rosenior beadását értékesítette már a 3. percben és a City továbbra is erõsen halad a play-off helyért azzal, hogy immár 15 mérkõzés óta nem találtak legyõzõre. Danny Drinkwater sajnos nem szerepelt a Watford színeiben.

Nicky Ajosé ismét megállíthatatlan volt, újabb két gólos teljesítménnyel segítette a Buryt ahhoz, hogy 4-2-re gyõzzenek a Northampton ellen.

"Ez egy nagy gyõzelem volt, örülök, hogy ismét két gólt lõttem. Azonban fontos, hogy továbbra is a földön járjunk. Szeretném elérni a 20 gólt, remélem nem leszek sérült" - mondta Ajosé, aki jelenleg 11 találatnál jár.

A Premier Leagueben Danny Welbeck végig a pályán volt a Sunderlandben, amely kiábrándító, 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a West Bromtól. Steve Bruce legénysége borzalmas sorozatban vannak jelenleg.

Tom Cleverley szintén végig a páylán volt a Wiganben, ám egy ellentmondásos Florent Malouda góllal végül a Chelsea otthon tartotta a 3 pontot. A középpályásunknak volt egy nagy helyzete, ám Petr Cech védeni tudott.

Mame Biram Diouf a cserepadon ült végig, mikor a Blackburn hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Birmingham City ellenében.

Vissza a Championshiphez, a belga Ritchie De Laet ismét kezdõ volt a Portsmouth csapatában, 1-1-es döntetlent értek el a Preston ellen. De Laet ismét sárga lapot kapott.

Át Olaszországba, Federico Macheda az utolsó fél órában lépett pályára a Sampdoria csapatában, ám nem tudott segíteni csapatán, 2-1 arányú vereséget szenvedtek hazai pályán a Lecce ellen.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!