Ferguson óvatos a Chelseavel kapcsolatban

Sir Alex Ferguson szerint a Chelsea elõnyben van más Bajnokok Ligájában szereplõ csapattal szemben, mert õk jobban ismerik az Old Traffordot európai társaiknál.


Carlo Ancelotti csapata tavaly gyõztesként hagyta el az Álmok színházát, amely a United eddigi utolsó hazai veresége volt. És ez a teljesen angol párosítás azt jelenti, a Vörös Ördögök tudják, milyen fenyegetést jelentenek a londoniak.

"Egy brit csapat látogatása különbözik más európai csapattól" - ismerte el Ferguson. "Még akkor is, ha a Juventus vagy a Milan az elmúlt években többször is megfordult nálunk."

"A Chelsea minden évben játszik itt. Ismerik a pálya méretét és minõségét. Mindezek sokkal nagyobb elõnyt jelentenek nekik, mint más európai csapatnak."

"Majd meglátjuk, érdekes összecsapás lesz."

Azonban Fergie úgy érzi, a Chelsea totális megszállottja, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, ez pedig egészségtelen.

 


A Kékek 2008-ban éppen a Unitedtõl kaptak ki a döntõben, majd utána szerencsétlen elõdöntõik is voltak. Ám Sir Alex elismeri, hasonló megszállottság volt rajta az 1999-es triplázás idején.

"Úgy tûnik, teljesen megszállottakká váltak, ezért is vették meg Fernando Torrest. A tulajdonon, Roman Abramovics kitartott álláspontja mellett. Gondolom még egy ideig így is tesz."

"De a nap végén mindig a legjobb nyeri meg a nehéz versenyeket. Nézd meg a Barcelona jelenlegi formáját, fantasztikus!"

"El tudsz képzelni egy Barcelona- Real Madrid elõdöntõt? Márpedig ez lesz."

"A gyõzelem hajszolása hátráltathat téged. Én is megszállott voltam kicsit, el is vesztettem pár elõdöntõt. Olyankor mindig azt mondod magadnak, nem fogod megcsinálni soha. De aztán megcsináltuk Barcelonában és az rendkívül jó érzés volt."

 "Meg tudom ezt érteni, de nem jelenti azt, hogy a Chelsea elszántabb lesz nálunk. Ugyanis mi mindent meg fogunk tenni a gyõzelemért."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!