Tanulságok tavalyról

Sir Alex szerint a tavalyi, fájdalmas európai kupa búcsú erõt adhat játékosainak a holnap esti, Chelsea elleni negyeddöntõre.


Elõzõ szezonban ebben a szakaszban búcsúztak a Vörös Ördögök. Egy 2-1-es vereséget követõen hazai pályán már 3-0-ra vezettek a 41. percben (összesítésben 4-2 volt), ám végül egy kiállítást követõen két gólt kaptak a hazaiak és így idegenben lõtt több góljának köszönhetõen az ellenfél jutott tovább.

"Nagyon kiábrándító este volt" - mondta Sir Alex. "Úgy tûnt, mészárlás lesz. Vezettünk 3 góllal és lehetett volna négy vagy öt is, majd szereztek egy gólt. Mindenki tudta, ha újból betalálnak, az nekik nagyon jó. Aztán jött egy nagyon rossz döntés, Rafael kiállítása, onnan meg már nekik állt a zászló."

A United igaz holnap jobb helyzetbõl várják a visszavágót, mint tavaly, de a Fõnök siet hangsúlyozni, nem eshetnek ugyanabba a hibába idén.

 


"Alapvetõ dolog a koncentráció, a gólok pedig változtatják a játékot...ezt tudjuk. Reméljük kedden mi szerezzük a gólokat."

Az elsõ találkozón Wayne Rooney szerezte az egyetlen gólt és annak ellenére, hogy szombaton Dimitar Berbatov idei 22. gólját is megszerezte, sokak szerint ismét az angol kezd majd. Rooney nem játszhatott a Fulham ellen, akkor kezdte meg két meccses eltiltásának letöltését.

"Wayne frissebb lesz, ez biztos" - mondta Fergie. "Mivel nem játszhatott a Fulham ellen, hat napot készülhetett erre a mérkõzésre."

"Megnyerni a BL-t a Chelseanél már rögeszme, de mi is elszántak leszünk kedd este."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!