Park: Támadnunk kell

Ji-sung Park szerint a United nem ül a babérjain a ma esti Bajnokok Ligája negyeddöntõ visszavágóján, meg akarják nyerni ezt a találkozót is.


Sir Alex csapata remek helyzetbe került a Stamford Bridge-en, múlt héten elért gyõzelmének köszönhetõen, Park pedig ragaszkodik ahhoz, a Vörös Ördögök természete nem olyan, hogy védjék az egy gólos elõnyt.

"Nem gondolhatunk az elsõ mérkõzésre, az már a múlt" - mondta a dél-koreai. "A második mérkõzés mindig más, más eredmény is születhet, ezért összpontosítanunk kell. Csak a gyõzelemre kell gondolnunk, mert a csapatnak nyerõ mentalitása van."

"Ha a szokásos módon játszunk, megnyerhetjük a találkozót. Az Old Traffordon ebben a szezonban hihetetlenek vagyunk, reméljük most is tudjuk ezt tartani."

 


A Chelsea labdatartásban jobb volt az elsõ összecsapáson, de alig jelentett bármi veszélyt is a United védelmére, a Vörös Ördögök pedig kényelmesen berendezkedtek a kontrákra.

"Nem igazán volt problémánk abból, hogy elõttünk tartották a labdát" - folytatta a szélsõ. "Az a fontos, hány helyzetet alakítasz ki, vagy hányszor találod el a kaput. Így mi csak vártuk mikor kerül hozzánk a labda, majd kontrákat alakítottunk ki."

Szinte már közhely, hogy Park képességei között szerepel az is, az ilyen fontos mérkõzéseken mindig kiválóan teljesít és a kiélezett helyzetek illenek hozzá.

"Minden mérkõzésen megpróbálok jól játszani, nem csak a Chelsea elleni. De a nagy meccsek mindig különböznek más összecsapásoktól, én pedig szeretem azt az érzést, amit ezek váltanak ki. Talán erõsebbnek érzem magam, sokkal erõsebbnek. Talán emiatt tudok jobban teljesíteni, mint más játékok alkalmával."

A bajnoki mérkõzéseken gyakran sokkal többet támadunk az ellenfélnél, de az ilyen fontos meccseken ez 50-50%, tehát támadsz, majd védekezel. Úgy hiszem ezért illenek hozzám ezek a találkozók inkább."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!