Herrera a PSG-be tart?

Semmissé válhat Ander Herrera és a Manchester United között kötött szóbeli megállapodás, miután egyes híresztelések szerint a középpályás elfogadta a Paris Saint-Germain nagy összegű szerződésajánlatát.


A spanyol válogatott középpályás megállapodása a nyáron lejár az Old Traffordon, de hosszas tárgyalási folyamatot követően úgy tűnt, hogy meghosszabbítja manchesteri tartózkodását.

 

Mindazonáltal a The Sun információi szerint Herrera ehelyett aktiválta azon jogát, hogy tárgyalásokat folytathasson külföldi klubokkal és állítólag el is fogadott egy négy éves, heti 150 ezer fontot kínáló szerződést a francia bajnokság listavezetőjétől, a Paris Saint-Germaintől - amely jelentősen magasabb, mint a Vörös Ördögök által az asztalra tett heti 120 ezer fontot ígérő ajánlat.

 

 

Mivel nem lenne szükséges átigazolási díjat fizetniük, így a PSG tetemes aláírási pénzt is ki tud fizetni Herreranak azért, hogy a Parc de Princes-be tegye át székhelyét - ahol a játékos reményei szerint több játéklehetőséghez is juthat.

 

Bár a United kezdőcsapatában nem tudott állandó helyet kivívni magának se Mourinho, se pedig Solskjaer irányítása alatt, a Manchester United norvég megbízott menedzsere szerette volna egy új szerződéssel megtartani a 2016/17-es szezonban az Év játékosának választott baszkot, aki soha nem hagyta cserben a csapatát, amikor számítottak rá.

 

Úgy tudni, hogy a nyár folyamán nagy mértékű változások várhatóak a United keretében, Herrera azonban azon játékosok közé tartozott, akikkel szívesen dolgozna együtt Solskjaer, így ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor az hatalmas csapás lesz a terveit illetően.


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!