Vidic a szélsõket méltatta

Nemanja Vidic teljesen el van ragadtatva Antonio Valencia és Ji-sung Park teljesítményétõl és szerinte a két játékos nagyon fontos szerepet játszhat a United trófeákért folytatott harcában.


Mindkét szélsõ hosszú kihagyást követõen nemrégiben csatlakozott a csapathoz. Különösen Valencia nyûgözött le mindenkit azzal, hogy szinte zökkenõmentesen tért vissza oly hosszú kényszerpihenõjét követõen.

Az ecuadori játékos egyik fõszereplõje volt az elmúlt heti, Chelsea felett aratott gyõzelemnek, amivel ismét nagy elismerést váltott ki Vidicbõl, aki rendkívül sokra tartja a játékost úgy a pályán, mint a pályán kívül is.

"Antonio nagyon profi" - mondta a csapatkapitány a Manutd.comnak. "Mindenki felnéz rá. Csak nézd meg, milyen hamar visszatért sérülésébõl - mutatja mentális erejét."

"Reggeltõl délutánig Carringtonban van és folyamatosan dolgozik, hogy jobb játékossá váljon. Õ az egyik legfontosabb játékosa a csapatnak."

 


"A Chelsea ellen is megmutatta, mennyire sokoldalú. Mindenki tudja, milyen kiváló támadó, de a Stamford Bridge-en megmutatta, mit tud védekezésben is."

"Erõs, bátor, hatékony és rendkívül gyors...minden tulajdonság megvan benne, ami kell ahhoz, hogy a Manchester Unitedben játszhass. Már csak kapuban nem láttam õt játszani, de ha 2-3 hónapot készülne arra, azt is megoldaná, annyira keményen dolgozik."

Vidic a másik szélsõt, Parkot is dícsérte fáradhatatlan teljesítménye miatt, valamint hogy a nagy meccseken mindig rendkívülit alkot.

"Ji nagyon jól játszik a nagy meccseken, ezért kerül õ oly sokszor a csapatba ezeken a találkozókon" - folytatta a védõ. "Nagyon jól veszi fel a pozíciókat, tudja fedezni a labdát, védekezik és támad is. Nagyszerû teljesítményt nyújtott a Chelsea elleni elsõ mérkõzésen."

"Ji egyike talán azon játékosainknak, akiket nem annyira értékelnek a szurkolók, de a munkája nagyon fontos a csapat számára. nem lehet 11 egyéni sztár a csapatban - különbözõ játékosok kellenek különbözõ pozíciókra."

Vida különösen örül annak, hogy a páros elérhetõ, mert tudja, a végjátékra nagyon fontos, hogy a keret teljesen egészséges legyen.

"Antonio visszatért, Ji szintén...nagyon nagy lehetõséget adva a széleken. A csapat egészét tekintve jó híreket kaptunk, Brown és O'Shea visszatért, Rio is felépült, Rafael sérülése pedig nem annyira vészes."

"Nagyon jó, hogy mindenki egészséges a szezon ezen szakaszára. Bár ez a menedzsernek újabb fejtörésre ad okot, kit is tegyen be a csapatba, de összességében ez elõny számunkra, hogy futhassunk a három kupáért. Ezáltal Sir Alex megengedheti magának, hogy változtasson a csapaton és mégis nagyon erõs keretet küldhet pályára."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!