Herrera bizonytalan a jövőjét illetően

A spanyol játékos jövője a Manchester Unitednél még mindig kérdéses, és a lehetséges PSG-be való távozást "logikus" lépésnek fogalmazta meg.


Ander Herrera a jelenlegi szerződésének utolsó heteit élvezi a klubnál, a nyáron pedig ingyen távozhat, amennyiben nem sikerül megegyeznie a klubbal a hosszabbítást illetően.

 

A 29 éves játékos rendszeres játéklehetőséget kap Ole Gunnar Solskjaer érkezése óta, viszont azt állítja, hogy a jövőjét illetően az nem játszik szerepet, hogy a csapat a legjobb négyért küzd, valamint, hogy eddig szépen menetelt a Bajnokok Ligájában.

 

"Ez logikus megfontolás, amikor válogatott szünet van és három hónap maradt a szerződésemből" - mondta Herrera a spanyol El Periodico újságnak.

 

 

"Tudom, hogy valami jönni fog. Ezt az egészet egy csipetnyi sóval fogom fogadni, viszont a következő hónapokat, vagyis a szezon hátralevő részét a focira fogom összpontosítani."

 

"A többit az ügynökömre bízom, mindkét opció lehetséges, a Uniteddel való hosszabbítás és a másik csapathoz való igazolás is."

 

Herrera 2014 júniusában érkezett a csapathoz az Athletic Bilbao együttesétől. A spanyol klub idén januárban már megpróbálta visszacsábítani egykori játékosát.

 

"Nem fogok megőrülni attól, ami a következő négy hónapban fog történni, mivel nem tudom még előre, hogy az itteni kalandom véget ért e."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!