Olsen: De Ligt illene a Unitedbe

Az Ajax és a Manchester United korábbi játékosa, Jesper Olsen úgy véli, Matthijs de Ligt illene a Unitedbe vagy más top klubba.


A 19 éves belső védőről nagyon sok olyan hír jelent már meg eddig is, hogy a nyáron bejelentkeznek érte klubok, hiszen számtalan csapat szeretné őt soraiban tudni.

 

Olsen - aki 1984-ben hagyta el az Ajax-ot a Unitedért és 4 sikeres évet töltött az Old Traffordon - úgy érzi, a fiatal védőnek minden olyan képessége megvan, mellyel hasonló utat járhat be, mint anno ő járt.

 

"Nem kétséges, hogy játszhatna a Unitedben" - nyilatkozta Olsen az Omnisportnak.

 

"Ha az Ajax-ban játszol, akkor minőségi játékosnak kell lenned, szóval persze, játszhatna a Unitedben, nincs kétségem. Jelenleg minden top csapatba beillene."

 

 

De Ligt a híres amszterdami akadémián nevelkedett, 2016-ban mutatkozott be a felnőtt csapatban, ahol már több mint 100 alkalommal szerepelt.

 

"Manapság a legnagyobb klubok hasonlóan képzelik el a játékukat, szeretik irányítani a mérkőzéseket" - folytatta Olsen. "Úgyhogy amíg egy ilyen klubhoz igazolna, addig azt gondolom, illene a legtöbb ilyen csapathoz."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!