Valverde tart a Manchester Unitedtől

A Barcelona edzője kemény mérkőzésre számít szerdán.


A Manchester United és a Barcelona a 2011-es BL-döntő után ismét tétmérkőzésen találkozik egymással, 12. alkalommal.

 

Annak ellenére, hogy a spanyol csapat az eddigi 11 találkozóból csupán 3 meccset veszített el, Ernesto Valverde eléggé tart a negyeddöntős párosítástól. Az oka az lehet, hogy a katalánok eddig még sosem tudták legyőzni idegenben a Vörös Ördögöket.

 

"Egy erőteljes csapatról van szó. Jó formában vannak jelenleg, annak ellenére is, hogy az utolsó mérkőzésüket elvesztették (a Wolves ellen a Premier League-ben)" - mondta a Barcelona edzője a szerdai mérkőzés előtt.

 

 

"Fizikailag nagyon erősek, és tudják, hogy hogyan helyezzenek nyomást az ellenfélre. Vannak fizikailag nagyon erőteljes játékosaik, és stratégiailag is veszélyesek lehetnek."

 

"Ez a mérkőzés egy igazi klasszisa lesz az európai labdarúgásnak. A Barcelona sosem nyert még az Old Traffordon, viszont most hiszek benne és meg fogjuk próbálni, hiszen van esélyünk rá."

 

A United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer és segítője, Mike Phelan a tegnapi napon a Nou Campban figyelték meg a Barcelona - Atletico Madrid mérkőzést, melyet a hazaiak 2-0-ra megnyertek.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Bajnokok Ligája negyeddöntő 1. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!