Fergie: Csúcsformában vagyunk


Miután a United kettõs gyõzelemmel búcsúztatta a Chelsea csapatát, és bejutott a Bajnokok Ligája elõdöntõjébe, Sir Alex Fergueon úgy látja, csapata - a sérülések hiánya miatt is - csúcsformában van.

"Azt hiszem, megütöttük eddigi formánkat" - mondta a Fõnök a Sky Sportsnak. "Kétség nem fér hozzá. Láthattad a West Ham elleni második félidõt, a Chelseanél mutatott teljesítményünket és a mait."

"Ez egy igazán remek pillanat, a játékosok pedig élvezik. Azt hiszem, élvezik azokat a kihívásokat, amiket kapnak. Látható ebben a pillanatban a csapat lendülete."

 


"A lendület pedig nagyszerû dolog. Mindenki elszántan játszani akar szombaton a Manchester City ellen, mindenki elszántan játszani akar minden találkozón. Ráadásul szinte mindenki egészséges, ami plusz lökést jelent nekünk."

Sir Alex Ferguson az ellenfelet sem felejtette el megemlíteni:

"Egy nagyon-nagyon jó csapat ellen játszottunk ma este, a Chelsea és játékosai rendkívül jól vették ki részüket a párharc során. Voltak jó pillanataik még 10 emberrel is, minden tiszteletet megérdemelnek, de mi voltunk a jobb csapat az este során."

"Néhány játékosunk fantasztikus volt. Ji-sung Park és Chicharito a kapu elõtt többek között. A nagy meccseken lõtt gólok száma Parknál elképesztõ és ma is megcsinálta újra. Fantasztikus befejezés volt. Wayne kihozta magából a maximumot. Az elsõ meccsen kiemelkedõ volt, ma pedig jól dolgozott. Azt hiszem senki nem hagyott cserben bennünket.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!