Egyből feljutott a női csapat

Az Aston Villa 5-0-s legyőzésével biztosította a Manchester United, hogy legalább a másodosztályú bajnokság első két helyén végez, így lendületből feljutottak a Női Szuperligába.


A Vörös Ördögök női csapatának most már csak egyetlen győzelemre van szükség a bajnoki cím biztosításához, amely fantasztikus eredmény annak fényében, hogy kevesebb, mint 1 éve alapították meg őket. Eddigi 17 mérkőzésükből 15 alkalommal nyerni tudtak, és ha szombaton legyőzik a Crystal Palace-t, akkor már nem érheti utol őket a második helyezett Tottenham Hotspur.

 

A szezon első meccsén még 12-0 arányban győzték le a birminghamiek női együttesét, de a Millie Turner, Alex Greenwood, Jess Sigsworth, Ella Toone és Charlie Devlin góljaival kiharcolt győzelem is elég volt az örömhöz.

 

 

A United feljutása akkor jelenthető majd ki hivatalosan, ha bebizonyosodik, hogy megfelelnek az Angol Futballszövetség (FA) kritériumrendszerének, de úgy tudni, hogy nem várható semmilyen probléma és a csapat megkapja a Női Szuperligában való szerepléshez kapcsolódó licenszt.

 

Hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban május közepén várható.


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!