Ji-sung, a meg nem énekelt hõsünk

Michael Carrick szerint Ji-sung Park épp annyira népszerû az öltözõben, mint az Old Trafford közönségénél.


A dél-koreai szélsõ hamar elvette a Chelsea reményét egy izgalmas végjátéktól, miután azonnal tudott válaszolni a vendégek egyenlítõ góljára, ezzel juttatva be a Unitedet a Bajnokok Ligája elõdöntõjébe.

Park energikus játékát már a szurkolók is régóta felismerték, Carrick pedig tiszteleg a 30 éves játékos elõtt, ki a nagy meccsek góllövõjévé vált.

"Tipikus Ji" - mondta Carrick az MUTV-nek. "A srácok nagyon szeretik õt."

"Nagyon értékeljük az öltözõben õt. Az a sok munka, amit végez, sokaknak láthatatlan, de nem a mi számunkra, ebben biztosítalak. Értékelünk mindent, amit tesz, most is felbukkant egy nagyon fontos góllal, de az általános teljesítménye is rendkívül brilliáns volt."

Carrick azonban szerénykedik, amikor saját teljesítményérõl van szó. A Chelsea elleni összecsapások során két tanítani való produkcióval állt elõ, túlszárnyalva mindkét alkalommal olyan játékosokat, mint Frank Lampard, vagy Michael Essien.

 


"Remélem a legjobb idõben kerülök csúcsformába" - hangsúlyozta Carrers. "Örülök, hogy jól játszok és örülök, hogy nyerjük a nagy meccseket. Azt hiszem, a csapat nagyon jó formában van. Nagyon sokan remekül játszanak, ami nagyon jó jel számunkra a végjátékban."

 


Rátérve a lehetséges ellenfelekre, az Internek nagy javulásra lenne szüksége ahhoz, hogy fordítani tudjon és megakadályozza, hogy a United ismét német csapattal találkozzon.

"Jelenleg a Schalke tûnik befutónak" - mondta Carrick. "Egyelõre nem akarok errõl sokat beszélni, mert az Inter ha gyorsan gólt szerezne, megváltozhat minden, de majd meglátjuk hogy alakul."

"A Bajnokok Ligája nagyon különleges. Az utóbbi 4-5 évben nagyon jó a teljesítményünk. Magabiztosak vagyunk, jól játszunk, a késõi szakaszban mindig segítjük egymást, de ilyenkor minden meccs szoros már és a megfelelõ idõben kell nagyon jól teljesíteni, reméljük most is tudjuk ezt hozni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!