Herrera távozik a klubtól

Ander Herrera a közösségi médiában tudatta, hogy a szezon végén távozik a Manchester Unitedtől.


A 29 éves középpályás szerződése a szezon végén jár le és miután nem sikerült megállapodni a hosszabbításról, távozik a Vörös Ördögöktől és várhatóan a PSG-nél folytatja, ahová ingyen igazolhat.

 

Herrera 2014-ben érkezett az Old Traffordra, előtte az Athletic Bilbao csapatát erősítette. Öt szezon során 189 alkalommal szerepelt a manchesteri együttesben.

 

A játékos hivatalos Twitter oldalán, egy videón keresztül jelentette be távozását.

 

"Vörös a szívem, rögtön tudtam, amint először játszottam itt és amióta a mezt viselem" - mondta Ander. "Egy klub több ezer szurkolóval, akik tisztelnek és emlékeznek minden olyan játékosra, akik mindent beleadnak."

 

"Különleges érzés volt, amikor hallottam, hogy a nevemet éneklik. Büszke voltam, amikor a szurkolók eldöntötték, hogy része voltam ennek a hihetetlen történelemnek."

 

 

"Minden alkalommal, amikor a klubot képviseltem, akár győzelem, vagy vereség során vagy amikor nem tudtam a gyepen segíteni, megértettem, mit jelent ez a klub."

 

"Emlékezni fogok a közel 200 meccsem mindegyikére, amiket itt játszottam, mert Anglia legjobb csapatában játszani igazán megtisztelő."

 

"Köszönöm az öt csodálatos évet!"

 

A nyáron Antonio Valencia is távozik a klubtól, míg Juan Matával még nem sikerült megállapodni a hosszabbításról. A Sky Sports News úgy tudja, a 31 éves spanyol a Barcelonában köthet ki.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!