Tielemans is célkeresztbe kerülhet

A Sky Sports News értesülése szerint a Leicester City nagyon gyorsan szeretné leigazolni Youri Tielemans-t, mert attól félnek, hogy a Manchester United és a Tottenham is komolyan érdeklődik a középpályás iránt.


A Rókák nem nagyon szeretnének belemenni egy licitháborúba a belga játékosért, hiszen tudják, hogy a King Power Stadiumban a szezonban kölcsönben játszó játékosért több, európai elitklub is érdeklődik.

 

Tielemans anyaklubja, a Monaco a szezonra kölcsönvette a Leicester középpályását, Adrien Silvát és szeretnék véglegesen leigazolni őt, mint ahogyan azt is tudni vélik, hogy Tielemans szívesen tenné át székhelyét véglegesen Leicesterbe. Azonban a Sky Sports News szerint ha a Monaco leigazolná Silvát, az még nem jelentené azt, hogy Tielemans biztosan a City-hez kerül, hiszen azon vannak, hogy a lehető legjobb összeget kapják érte.

 

Áprilisban Brendan Rodgers menedzser arról beszélt, hogy a Leicester mindent megtesz azért, hogy megtartsa Yourit. Ám jelenleg a legvalószínűbb az, hogy Tielemans visszatér a Monaco együtteséhez.

 

 

"Arra számítok, hogy a nyáron visszatérek Monacoba, kivéve, ha valami átigazolás történik" - nyilatkozta Tielemans a VTMNieuws-nak.

 

"Jelenleg nincs semmi. Ha a dolgok jól mennek, azt meg akarod tartani. Nem tudom, hogy a Monaco mit kér, így erről nem tudok beszélni."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!