Sanchez iránt komolyan érdeklődik a Juventus és az Inter

A Sky Italy értesülései szerint a Juventus és az Inter is le szeretné igazolni a nyár folyamán a mellőzött játékost.


Alexis Sanchez ügynöke, Fernando Felicevich a hét folyamán a Juventus sportigazgatójával, Fabio Paraticivel is találkozott az esetleges transzferrel kapcsolatban.

 

A chilei játékos jövője eléggé bizonytalan az Old Traffordon, miután csak 9 alkalommal lépett kezdőként pályára a Premier League-ben, és 4 alkalommal a többi kupasorozatban.

 

A 30 éves támadó nemrég bocsánatot kért a United drukkereitől, amiért a csapat a hatodik helyen végzett, és kijelentette, hogy "nem úgy teljesített", ahogy szeretett volna.

 

A szereplését a sérülései tovább nehezítették, amelyeknek köszönhetően hónapokat kellett kihagynia, novemberben és decemberben szülőhazájában tartózkodott a rehabilitációja miatt.

 

 

Sanchez januárban, néhány nappal azután tért vissza Carringtonba, hogy Jose Mourinhót menesztették a kispadról. Akkor kezdőként lépett pályára egy FA-kupa meccsen, viszont azután csak négyszer volt kezdő a PL-ben.

 

A chilei 2018 januárjában érkezett az Arsenaltól, miután a United a Manchester City-t legyőzve szerezte meg a játékost.

 

Azóta 45 mérkőzésen lépett pályára és 5 gólt szerzett a csapatnál, tehát nem meglepő, hogy többen is érdeklődnek iránta, hiszen eléggé bizonytalan a jövője az Old Traffordon.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!