A MU is bejelentkezett Sessegnonért

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot a Fulhammel, Ryan Sessegnon leigazolásával kapcsolatban.


A hírek szerint a Tottenham és a Juventus mellett a Vörös Ördögök is bejelentkeztek a fiatal játékosért, aki holnap tölti be a 19. életévét.

 

A fiatal tehetség állítólag nem szívesen játszana le még egy idényt a Championshipben, miután a londoni klub kiesett a Premier League-ből.

 

Ole Gunnar Solskjaer fiatalokkal szeretné megerősíteni a csapatot, a Fulham számára pedig ez lehet a legjobb alkalom, hogy elengedje a tehetségét, hiszen csak egy év maradt hátra a szerződéséből.

 

 

Sessegnon első Premier League idénye nem sikerült valami fényesre, és közel sem hárult rá akkora szerep, mint előző évben a Championshipben. Claudio Ranieri irányítása alatt jobb szélen játszott, Scott Parker pedig Ryan Babelt preferálta a Sessegnon helyett.

 

Ennek ellenére a fiatal játékos továbbra is az egyik legkeresettebb tehetség a szigetországban, miután több mint 100 mérkőzést játszott le, 18 éves kora ellenére.

 

Sessegnon a Fulham akadémiájának egyik legkiemelkedőbb játékosa az elmúlt időszakban, ráadásul az ikertestvére, Steven is többször szerepelt már az angol korosztályos válogatottakban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!